Melek-16 Çok pahalı bir şey alamayacağım. E bebekte baby plus marka elektrikli pompayı alabilirim. Kullanan var mı? Başka önerisi olan var mı? Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?
Ortmenanne16 Melek-16 bende baby plus aldım. Tekli olandan. Doğum Mart’ta. Ancak youtubede anneleri hep izledim çok memnun kalmışlar masaj falan yapıp rahat bir sağım yapıyormuş
Melek-16 Ortmenanne16 ben de olumsuz yorumları gördüm baya. Youtube yorumlarının altında. Keşke daha iyi bilgimiz olabilse
Ortmenanne16 Melek-16 alırken sordum e bebekte kullananlar çok memnun dendi kuzenimde bunu kullanıyor hala memnun o da.
Eski9 ilayinannesi mochi de kararsızım çünkü memnun kalmayan da çok süt çok fazlaysa toplamak için daha uygun bir ürün bence yoksa gelmeyen bir sürü vakumlamayla dakikalarca beklemek biraz beni düşündürdü
Melek-16 Ortmenanne16 çok kararsız kaldım fiyatı da iyi. Alırsam inşallah güzel kullanırım. Çok sağolun 🙏🏻
ilayinannesi Eski9 benimde bi arkadasim farkli bir markaninkini kullanmıştı çok memnun kaldım takıp tüm işlerimi hallediyorum evde demişti bakalım ben de o sebeple aldım ama doğumdan sonra gorucem memnun kalıcak miyim