mervedemirr Kızlar meraba 13+4 teyim gece şiddetli baş ağrısı başladı hala da geçmedi deliricem yataktan kalkamıyorum ağrısından sizde olmuş muydu? Normal mi? Ağrı kesicide içemiyorum korkuyorum ☹️
Aysenur05 mervedemirr benimde migrenim tutmuştu parol içebilirsin eğer geçmezse acile gidip serum taktır hiç çekme o baş ağrısını serumdan 5 dk sonra kuş gibi olmştm resmen sabahtan akşama kadar çekmiştm bnde geçer diye ama yok geçmemişti
Filizkoc mervedemirr bende 14 cü haftamdayim bende de aynı sıkıntı ya gece uyuyamıyorum bazen hep bı baski ağrı var başımda
Buketkucuk mervedemirr başınızı soğuk suyun altına tutun çok iyi geliyor. Karanlık ve sessiz bir oda da gözlerinizi kapatıp uzanın biraz o da iyi geliyor. Nane yağı mıydı tam hatırlamıyorum ama onu koklamakta iyi geliyor. Şakaklarınıza ve göz kapaklarınıza masaj yapmakta fayda ediyor geçmiş olsun
Merve6521 Doktorlar genelde şok şiddetli ağrılar için parol öneriyor canım bana doktor sadece onu söyleyebilirim demişt baş ağrım için
mervedemirr Merve6521 bekliyim akşama kadar geçmezse serum taktırırım belki en iyisi o ilaç içmektense
Efile Bende geçen hafta çok fazla vardı baş ağrısı:( buhar banyosu yapıyorum yüzüme.su kaynatıp havluyla kapatıyorum kafamı biraz duruyorum öyle o iyi geliyor bana.Belki psikolojik bilmiyorum ama yine de bir fikir olsun geçmiş olsun