minikprensesimm Merhaba kızlar eşime hediye alacağım yalnız işi gereği şarjı uzun gitmesi lazım ve herhangi bir donma vs yaşamaması lazım şarjı uzun giden telefon modeli markası önerileri alabilir miyim ve şarj kaç gün gidiyor belirtebilir misiniz rica etsem 🥰🙏🏻
Zeyno14 minikprensesimm ben daha once ıphone kullandım vazgecılmez sanıyordum fakat ınternet acıkken sarjı cok gıdıyordu huawei p30 aldık eşimin ısrarıyla cok memnunum hıc bı sekılde kasma yapmıyor cok hızlı telefon ve şarjı uzun gıdıyor sureklı elımde olunca gun ıcınde 1 gun yetıyor ama dısarda oldugum zaman 2 gun suruyor
Duruaslan minikprensesimm Samsung M31 eşim kullanıyor sürekli de oyun oynuyor 2 gün dayanıyor oyun oynamasa 3 gün bile dayanıyor 😊 ve şarjı hemen bitmiyor
minikprensesimm Tugcek33 ben kendim de 7 pluse kullanıyorum ama eşim arkadaşlarının hep powerbank ile gezdiklerinden şikayetçi 😊bilmiyorum yoksa ben iPhone tek diyip geciyorum hep 🤷♀️
minikprensesimm Zeyno14 suan kullandığı telefondan bi önceki telefonu bu idi bunu da değiştirdik canım donma yaptı kastı
minikprensesimm dorugunannesi34 iPhone kullanan arkadaşlar hep powerbank kullanıyor diyor bilmiyorum yoksa ilk aklıma gelen 11 oldu 😊
Wonderwoman minikprensesimm Xiaomi telefonlara bakabilirsiniz 3 yıldır kullanıyorum ne bir skinti kasma hiçbir şey yok zaten profesyonel iş telefon u çekirdeği fln yüksek
Srnysl minikprensesimm canım şuan Xiaomi redmi note 9 kullanıyorum ve şarjı iki günden fazla gidiyor akşama kadar hep elimde film dahi izliyorum kesinlikle tavsiye ederim Xiaomi Ler harika çevremde de kullanan çok bu markayı ve çok memnunlar
minikprensesimm Srnysl suan eşimde bumu kullanıyor zaten canım ama telefon kasıyor donuyor.bundan önce de huwai p30 lite kullandı onu da değiştirdi bilemiyorum hiç 🤷♀️
Srnysl minikprensesimm bilmiyorum canım a ben 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu çıkmadı kasma sorunu varsa garantiye gönderin bence sorunu cozemezlerse yenisini gönderirler
Duruaslan minikprensesimm ama bu telefon yeni çıktı eşim baya memnun hatta işi gereği bir sürü program indirdi hiç kasma yapmadı
Alps Bende xiaomi redmi note 8 kullanıyorum iphonedan geçiş yaptım kesinlikle şarjı çok iyi ama ben alışamadım tekrar iPhone’a döneceğim. Ama kesinlikle en iyi giden xiaomi
OzgeSahin2 minikprensesimm helal olsun esine o hediyeyi nasil alicaksin 😂Bende esim para verse diye bekliyorum hergun
minikprensesimm OzgeSahin2 teşekkür ederim canım kendi ailemden bi miktar miras gibi diyim para kalacak bana oda bu haftalarda elimde olacak o yüzden bu rahatlıkta bakıyorum yoksa normalde bu kadar pahalı bir hediye alamazdım 😀
minikprensesimm Srnysl olabilir aslında canım ama bende zaten bi hediye alacağım telefonundan memnun olmadığı için en azndan işe yarayacak birşey olsun istiyorum
OzgeSahin2 minikprensesimm Bari kenarda kuytuda kalsin biraz kendine paran şahsen bana düşse once cocuguma sonra kendime bisiler en son eşime 😂 biseyler alirdim