haticecerran Kızlar merhabalar 25+6 haftalığız ama bebeğim çok az hareket ediyor gün içerisinde sadece sabahları hissediyorum açken o kadar çikolatada yiyorum gün içerisinde dinleniyorumda fakat yok sizce doktora görünmeli miyim?
Bsmlh haticecerran evet suyuna bakılmalı mutlaka bırde günde 10 hareket yapıyorsa korkma ama suyuna mutlaka bakılmalı
lifeofmybaby haticecerran 30 haftaya kadar hareketler düzensiz hissedilirmiş endişe etmeyin siz ama yinede bir doktora gidin.
Su123 haticecerran aynı haftadayız benimde öyle oluyor az hareket ediyor ama 30 haftaya kadar normal dedi doktor tabi doktoruna görün için rahat edecekse
Cnsmhrmmira haticecerran Doktora bi git tabii için rahat etsin. Ama hergün evham yapma benim kizda biraz hareketsizdi genelde uyuyorlar çünkü gun icerisinde 2 saatte bir ellerinle ov oyna hareketlenir zaten uzanip dinlen bide korku da koyma içine 🥰
haticecerran Bsmlh dediğim gibi sadece sabahları hissediyorum o kadar 10a kadar saymadım ama uzun süreli değil yani
Cnsmhrmmira haticecerran Sağlik ocagında kalbini dinleyebiliyorlar sadece kucuk bir cihazla burda öyle ama orayi bilemem🤷♀️
lifeofmybaby haticecerran sağlık ocakları pek ilgilenmez gibi geliyor bana ama yinede sorun bi belki de ilgilenirler
yusufbebekk447 haticecerran sol tarafa doğru yat 2 saatte 10 hareket yapıyorsa normal ama tok ol .bi dene bakalım