Gkcgkc Annede gebelik şekeri varsa bebek hangi aylar şekerden etkilenmeye başlar bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Onemother Gkcgkc bendede gebeliğin başında gebelik şekeri çıktı ama diyetle bunu kontrol altına aldım bebekte hiçbi şekilde etkilenmedi gayet gelişimi güzel hatta bi hafta önde gidiyor sen dikkat etmeye bak yediklerine
Bsmlh Gkcgkc ben 23 de öğrendim diyet yapıyorum sürekli 6 kes ölçüm yapıyorum aç tok çok iyi suan 2 gündür bebek maalesef çabuk etkilenir dedi drum
Gkcgkc Onemother ben 25.haftada öğrendim gelişimi normal şimdi diyetle düzene girdi gibi ama o bilmediğim ilk haftalarda etkilenmiş midir diye korkuyorum :()
Bsmlh Gkcgkc canın detaylı yaptırdınmı sen orda sıkıntı yoksa sonrasında diyetine kadar arası ne kadar
Bsmlh Gkcgkc o zaman etkilenmemıstıt canım benımınede bakıldı sorun yok dedı bozma moralini şimdi nasıl sekerın
Bsmlh Gkcgkc ben gene evde devam 89 83 gidiyoruz bakalım bence gene dene evde sureklı günde 6 kes kan nasıl aldıracaksın canım
Bsmlh Gkcgkc canım aldığın yere götürüp bu yanlış ölçüyor diyebılırmıssıb bazı makineler bozuk cıkabılırmıs senın ıcın sordum götür istersen ya yenısı gelsın yada bır tık üstünü al 🥰