Firdevssduru Merhaba tatli anneler anne adaylari 33+4 gunluk olduk ama iki gundur siddetli bel agrim var ne yatabiliyorum ne donebiliyorum sizdede bu sikayetler varmi acaba
Birminikannesi44 Firdevssduru 33+5 iż bizdede ayni sikayetler var birde ustune dun doktorda acilmam oldugunu ogrendim 🤷🏻♀️Doktor yatis verdi benim minik basindan beri erken gelmye calisiyor🙈 acelesi nedir bilemedim 🤣
Drnzgn Firdevssduru bende 33+2 deyim bende de sürekli oluyor birde geceleri sürekli kolumda yada bacağımda uyuşma oluyor
Ebruyavuz0 Firdevssduru 34+4 1 haftadır aynı durum bende de var şimdi bacaklarımda kramplar olmaya başladı sağlıkla gelsinler de hepsi gelir geçer inşallah 🙏🏻
Firdevssduru Birminikannesi44 insallah tam vaktinde gelir doktor cati muanesimi yapti yoksa sikayetlerim var diyincemi acilmanin olup olmadigina bakti yada ultrosondan gorebiliyormu
-Ozlemcelik388 32+6 günlüğüm kalça kemigim ağrıyor 🙈 aşırı derecede altta batma var haftaya çarşamba kontrolümüz var ☺️
Firdevssduru Duruaslan s vitamin demir ilaci kan ilaci baska bisey icmiyorum haftaya pazartesi kontrolum var doktordan istemelimiyim acaba
Birminikannesi44 Firdevssduru yurt disinda yasiyoruz burda doktor Her kontrolde altan muaniye ediyor daha oncesindede acilmam olmustu ilaclarla durdurdk
Duruaslan Firdevssduru magnezyum ve kalsiyum veriyorlar doktorlar ilk haftalardan itibaren neden vermediler
G92 35+1 ağrılarım/ karında sertleşme var özellikle ayağa kalkınca oluyor, dün doktora gittim, alttan baktı nst’ye girdim, açılma/ sancı yok çok şükür. Magnezyum/ kan ilacı/ coraspin kullanıyorum, iştahsızlık var bir de
ysfali06 Firdevssduru 31+1im bacak ağrısından yürüyemiyorum bile. Magnezyum da kullanıyorum oysaki 🤷♀️ şükür ki bebeğimin gelişimi iyi. Şurada kaç hafta kaldı ki diye teselli olmaya çalışıyorum 😅😅😅
Kuzeyufuk Firdevssduru Biz de 34 haftalık olduk şiddetli bacak ağrısı akşam kramp yatakta uykuda gerçi uyku diye bir şey yok 1 saat uyu 40 dakika uyudu uyanık kal o şekilde sırt ağrısı kalça kemiği ağrısı basen kemiği ağrısı dün akşamda bunları eklenen bir baş ağrısı vardı. Gece ayağıma kramp girdi ovalamadan asla geçmiyor ardından gelen duygu boşalması ve gözyaşlarım akması biz de böyle cuma günü de kontrolüm var artık doktorum ne derse ben sezeryan düşünüyorum belki gün verir uygulamadaki kırklı rakamları gördükçe de sinir bozukluğu geçMiyor vakit sanki. Ama bütün bu ağrılarım unutturan bebişimin hareketleri minik minik hıçkırık tutmaları öyle bunada şükür çok şükür