Ecesuben https://www.forumduasi.com/turkce-arapca-isimler-ve-anlamlari/305149-anlami-yanlis-bilinen-kiz-isimleri.html
Ipek_ozsyhzry Ecesuben bende ilk defa şimdi gördüm sizin paylaşımızdan isim konusunda fazla araştırmamıştım şunun anlamı nedir felan kız erkek isimlerimiz hazırdı 🙂 hazır isimlerimizin anlamlarına bakmıştık bizde ☺️Bayada anlamı yanlış bilinen isimler varmış
Ecesuben Ipek_ozsyhzry anlam çok çok önemli. Bende bu yüzden dikkatle seçtim ilk kızımın ismini. Ama ikinci kızıma isim bulamıyorum halen.. 8 günümüz kaldı doğuma da😃😃
Ipek_ozsyhzry Ecesuben ilk kızının isminin yanına uyumlu ve tatlı güzel anlamı olmalı :) ☺️ Şöyle naif cici bir isim
uykusuzbirben Syma-ma evet berre Berra ikiside aynı anlamda. Peygamber efendimiz bu ismi Zeynep olarak değiştirmiş
uykusuzbirben Ecesuben bende kızıma eslem koymayı düşünüyodum. Ama hiç Bi erkek çocuğunda eslem ismini duymadım. Genelde hep kızlara koyuluyo 😊
uykusuzbirben Ecesuben gerçekten erkeklere konulan Bi isimse ztn bz türkler bu algıyı çok güzel değiştirmişiz 😀 kızı erkeği bilmem ama anlamı çok hoşuma gidiyo benm ‘Allaha teslim olan’ demek eslem.