miniya Merhaba hanımlar, Yedinci haftanın sonlarındayız. Uyandım, lavaboya gittim. Dün gece akıntım berraktı, tuhaflık yoktu. Şimdi bu var. Sebebi nedir?
Aygul01 miniya farklı sebepler olabilir adet haftasına suan denk geldiysen olabilir. Yada rahim ağzında kalan kan olabilir. Yerleşme kanaması oldugunu sanmiyorum ama oda olabilir. Yanj biz bilemeyiz sebebini doktora gozukmeniz lazım. Ama koyu kahve rengi kanda korkmamak laizm pembe/kırmızı kan görürseniz zaman kaybetmeden doktora gidin. Ama içim rahat etsin diyorsanız bi doktora gözükün. Bende aynı şikayetle doktora gittiğimde bana igne yapmışlardı. Ama benimki bi kaç gün sürmüştü adetin son günleri gibiydi. Neyse hayırlısı olsun insaAllah geçmiş olsun
miniya Aygul01 ben de yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum. Keseyi gördük, kalp atışlarını duyduk geçen hafta. Devam ederse doktora danışacağım. Teşekkür ederim.
Ai5han Aynı sorunu yaşamıştım,doktora gittim içerde kalan fazladan kan dedi.Ama herşeye rağmen çok hafif ilaç yazmışdı.Kullandım 2 hafta onlada bitti.İnşAllah tehlikeli birşey yoktur,Siz yinede doktora görünün.Herkesde farklı sebepden ola bilir
miniya Ai5han Sürekli bir akıntı olduğunu görürsem doktora danışayım dedim. Bugün büyük bir temizlik yapacaktım evde. Belki onu ağırdan alırım ne olur ne olmaz. 🤔 Size de teşekkür ederim.