Busclk fatmanurerdogan Erkek bebekte baya minik pipi görünüyor ultrasonda🥲 doktor kordonu renklendirdi kordon harici orada çıkıntı olduğu için kesin erkek olduğunu anladık :)
dorugunannesi34 fatmanurerdogan ikili testte doktor erkeğe benzetiyorum dedi 12.haftamda yapısından erkek olduğunu söyledi 16.haftamda ise kendi doktorum pipisini yumurtaliklarini gösterdi
Zeynepreyyan fatmanurerdogan görüntü hep aynıdır sadece cinsel organından ayırt edilir. Kemik yapısından da anlayan doktor var ama bazıları yanılıyor
Busclk 2prensannesi2008 at istersen bakayım dün öğrendim çünkü ona benziyorsa bir ihtimal olur senin için :)
Ferihan 2prensannesi2008 bizim ki 16+3′te böyle göstermişti kendini 🥰 https://imgyukle.com/i/Hbkqio https://imgyukle.com/i/Hbk2lU
Busclk 2prensannesi2008 hiç çıkıntı göremedim ben canım sanki kıza benziyor, bizimkinin baya gözüküyordu bacak arasında çizgi gibi. Doktor tahminde bulundu mu?
Aslanannesiayse Kendini net göstermesi için ultrasona girmeden önce tatlı yiyin sakın aç ve idrara sıkışık girmeyin benim oğluşum dün her biyerini gösterdi detaylıda 🙂
Zeynepreyyan Aslanannesiayse tatlı her zaman ise yaramıyor. Ben iki sefer giderken yedim bebek yüz üstü yatmış uyuyordu. Hatta doktora da dedim gelirken çikolata yemiştim güya diye. O her zaman ise yaramıyor dedi
2prensannesi2008 Busclk canım ilk attıgım resimde sadece bacakları var bacak arasında kabartı var doktor erkek dedi ama sanki 13 haftalık bebek için baya büyük geldi eğer pipiyse 🤔
Busclk 2prensannesi2008 o kadar büyük pipi olmaz bence :) bizimkinin minicik çizgi gibiydi ama belki o kabartı yumurtalıklarıdır o yüzden erkek demiş olabilir doktor.
2prensannesi2008 Busclk bilemedim yumurtalık olarakta büyük geldi bide üst tarafta olunca görüntüsü pipisi yumurtalıkları biraz aşağıda kalır diye düşündüm ikilemde kaldım çok gördüm erkek diyip kız olanları
Busclk 2prensannesi2008 birdahaki kontrolünüz ne zaman yakın zamandaysa umarım netleşir sağlıklı olsun da. Netleşince bana da haber verir misin merak ettim🤗