Glakky1 Kızlar dünden beri adet sancısı gibi birşey oluyor Bi akşam Bi gece oldu tam geçmiyor da ağrı yalancı sancı mı bu ve bebek sürekli kasıldı
Bilgili_annelerr Glakky1 kaç haftaliksiniz? Yalancı sancilar bir anda gelir hareket ile pozisyon degistirmek ile geçer ve duzensizdir
Arslnyldz Glakky1 benimde öyleydi haftasonu yalancı sancı değilmiş sancım başlamışım. 2 gece kaldım hastanede iğne serum durdurdular şükür daha iyim . Mutlaka doktora gidin
Emel91 Glakky1 benimde öyleydi 34. Haftamız su iyi dedi sancıma bakıldı sancım varmış bende 1 hafta ilaç kullandım bakalım bu akşam tekrar görünücem insan panikliyor hele ki tekse bi an suyum gelir Bişi olur diye 🙄
Glakky1 Arslnyldz öyle mi diyorsunuz hani korkuyorum da suyum gelir anlaman diye de. Ağrı geçmiyor azalıyor sanki
Arslnyldz Glakky1 evet bide sizin vaktiniz de gelmiş ben daha 34. Mutlaka görünün suyunuz falan kontrol edilsin açılma vs
Glakky1 Arslnyldz gittim doktora biraz önce geldim. Sancı yok açılmam 1 cm miş doktorum suyun flan gelirse gel dedi şuan beklemedeyim ama hala sancı var sanırım açılmanın sancısı