Azraamine Bıçak gibi gelip gidiyor kasılıyor ittiriyor bu saat oldu uyku yok Rabbim sabır versin herkese 🤲🤲😞
Kdk Azraamine Allah yardımcınız olsun. Uykusuzluk çok etkiliyor insanı inşallah biraz da olsa uyuyabilirsiniz🙏🏻
deryamehmet35 Azraamine benim ağrım sancım yok ama uyuyamıyorum bu saat olmuş son haftalar çok zormus. Bir an önce sağlıkla kavusalim yavrularımıza
istanbul3434 Azraamine Allah guc kuvvet versin saglikla kavusun insallah canim🙏 dakika tutuyor musun sancilari saymak icin?
eomeoni Bayağı yakınlamış doğum Sıcağa yakın ılık duş almayı deneyin kaslar gevşeyince uyumanıza faydası olur umarım Hem sancı hem uykusuzluk çok zor
06uysal deryamehmet35 aynı bende öyleyim. Ağrım sancım yok ama gel gelelim uyuyamıyorum. 3 e doğru iyi dalmışım 4 bucukta geri uyandım.
deryamehmet35 06uysal bende aynı şekilde sabah olsun diye dua eder oldun kaç haftaliksiniz biz kızımla 37+1
06uysal deryamehmet35 bugün 36. Haftaya girdik. Sürekli aç hissediyorum kendimi. Mutfak yatak tuvalet arasında geziyorum sabaha kadar 😊 10:20 de hastane randevum var. Kesin güneş doğar ben uykuya yönelirim
deryamehmet35 06uysal bende 9 da gideceğim sezeryan günümüz belli olacak sanırım ben biraz heyecandan da uyuyamıyorum hastane dönüşü uyuruz artık 🥰😍💃
Beyzahturgut Ah yalnız değilmişim 🙈38+6nın uykusuz gecesinden selamlar 🤦🏼♀️ne kızçem uyuyor ne çişim duruyor rabbim hepümizibir avazda kurtaraın inşallah en tez vakitte kavuşalım yavrularımıza en aZından uykusuz kalmak için daha ciddi sebeplermiz olur 😂😂
06uysal Beyzahturgut 😄 amin amin sabah sabah güldürdün beni Benim midemde durmuyor sanırım babası gibi boğazına düşkün olacak benim yavrucuk 🤷♀️
Papatya0605 Beyzahturgut aynıyız bende 38+6 gecesindeyim ve tuvalet arasında mekik okuyorum yatağa yattığımdan beri çok büyük ağrıyla uyandırıyor ama tuvalet beni karnım semsert oluyor adım zor atıyoeum :(
deryamehmet35 06uysal yok canım benim rahimde myom vardı iki düşük olunca ameliyat olmuştum o yüzden zorunlu sezeryan olucam
Kuzeyufuk 06uysal nişey sorabilir miyim sezeryan olucak diyince beden sezeryan diye neden soruyorsunuz sezeryanla soğuyamaz mı insanlar yasak mı hani o bi doğum şekli değil mi ?
Beyzahturgut 06uysal valla benimde şuan karnım gurulduyo ama bide ona alışırsam acıktım diye uyanır mutfaktan çıkamam korkusuna hiç kalkmıyorum 🙈😂 gece yemek yemeye alışınca insan zor bırakıyo 🤦🏼♀️