Mybabyizmir Kızlar merhaba. Bu gün alt karnım ağrıyor. Özellikle sol tarafimda ağrı var. Yatarken donemiyorum canım çok acıyor. Sizce sebebi ne olabilir ? Doğum sancısı olabilir mi ki bu 🙄
Mom-2 Mybabyizmir sanmıyorum canım benimde sağ tarafımda var ara arada oluyor rahim genişliyor bebek kilo alıyor vücut kendini doğuma hazırlıyor ondandır ilk hamileliğimdede oluyordu bol su ve uzan
Ayseege6156 Mybabyizmir aynı haftadayız aynı sorunlar bende de oluyor doktor doğum yaklaştığı için o gibi ağrılar olabilir sancı olabilir eğer birşey olursa gel demişti riske atma öyle şiddetli ağrılarda yinede bakalım dedi
Papatya-20 Mybabyizmir 35+1iz bendede var bu agrı canım normal herhalde cuma günü kontrolum var bakalım dokror ne söyliycek
Yunusemreninannesi Mybabyizmir bende yurudugum zaman falan bebegim karnimin alt kismina cok vuruyo sanki kopucak saniyorum
Mybabyizmir Ayseege6156 anladım canım. Benim de ilk kez bu gün oldu. Bir de bebek hareket ettikçe vajinama ağrı giriyor baskı oluşuyor idrarın geliyor değişik birşey. Bende sabah gidicem bakalım doktora. Erken doğumdan korkuyorum açıkçası
CemSeda Mybabyizmir enfeksiyonda olabiliyor benimde ayni sikayetim vardi doktorum normal dedi ama idrarda enfeksiyon cikti antibiotik kullanmak zorunda kaldim.
yusufbebekk447 Mybabyizmir ben de 36 haftalığım 2 gündür karnım ağrıyordu her taraftan ağrı giriyordu geçmiyordu alt karına da sağa sola ara ara .Acaba doğum mu başlayacak derken geçti bu gün doktora gidecektim bu gün de geçmezse nst çekilsin diye .Doğuma yakın oluyor demek ki