Aysenur96 Kızlar tam uykuya dalmıştım uzerıme bırsey oturdu gibi nefes alamadım zor uyandım uykumdan neden böyle sizce yaşayan var m hamıleyken ılk defa oldu
Semaykuntt Aysenur96 sırt üstü fazla uyuma canım besmele çekerek uyu ve uyan vesvese olur böyle şeyler aklına hiç bir şey getirme ve öyle uyuma doğumdan sonrada olabiliyor lohusa iken dikkat et sen bende yaşadım 🙏
Aysenur96 Semaykuntt hıc bısey düşünerek yatmadık dua ederek de yattım aslında tekrar yatamıyorum uyurken olucam diye zor uyandım çünkü cok degısıktı ya sen nasıl yaşadın
cilekreceli Yatma pozisyonunuzdan olabilir omiriliğinizde baskı oluşmuş olabilir yorgunsanız vücut uykuya geçmiştir ama beyin uykuya geçtiğinin farkında değildir bunun bilimsel bi adı vardı unuttum o yüzden olabilir. Olabilir yani korkma ☺️
Aysenur96 cilekreceli ınsallah öyledir sola yatmıştım çok ta dikkat ediyorum aslında ama hayır olsun ınsallah
Semaykuntt Aysenur96 olsun canım aklına bilinç altina kötü şeyler getirerek uyuma hiç bir zaman besmele çek 3 defa uyu kalkar dahi çek lohusayken bende yaşadım o zman da neden tek birakilmadigimiz işte bu yuzden