Yunusemreninannesi Benimki hic gecmiyor baska bi bekirtim yok ama assa kismim cok agriyor bazen kemiklerim citirdiyor cok agriyor artik sizlerdede oylemi
Tgbcyln Yunusemreninannesi benimde öyle mahvoldum 1,5 haftadır oturup kalkamıyorum çok agrıyor birde regl agrısı gibi ağrım var hep bendede başka bir belirti yok
Derya1453 Yunusemreninannesi 35 haftalığım kemik ağrısı yok ama sol tarafımda iki üç gündür öyle bir sancı oluyor ki 10 dk filan sürüyor belimden giriyor sancı soluma geliyor korkuyorum ya 😒normal mi bilmiyorum
mmert9 Yunusemreninannesi Bende 36. Haftaya girdim. Haftalar önce başladı bende de. alt tarafımın kemikleri çok ağrıyor. Özellikle geceleri ne sağa dönebiliyorum ne sola. Kalkıp yürüyünce sünnetli çocuklar gibi oluyorum. nasıl yürüyeceğimi şaşırıyorum ağrıdan.
Abdullahm1 Sizleri korkutmak istemem ama bende aynı şikayetle geldim açıklığımı öğrendim … bir görünün
Yunusemreninannesi Abdullahm1 uzun zamandir var ama ya simdi olan bisey degilki 2 3 gundur falan daha siddetli sanirim
Tgbcyln Ben muayene oldum geçen hafta açıklığım yoktu bu hafta tekrar kontrolüm var bakarlar sanırım yine ama sanırım rahim doğuma hazırlandığı için bu agrıları yaşıyoruz
Tugce0158 Yunusemreninannesi Çok şükür kemik agrım yok ama karnımın etleri ağrıyor ve çok kaşınıyor ne sürersem sürüm fayda etmedi yırtılmalarım başladı. Çok ayakta kalınca belim agrıyor sadece birde bebeğim bagzen rahme vurduruyor eli ayağı bilmiyorum artık neresi etim yırtılcak gibi oluyor.çok şükür onun dışında pek bi problemim yok bugün den beri yanmayan miğdem yanmaya başladı hemde fena öncesinde böyle birşey yaşamamıştım
Yunusemreninannesi Tugce0158 benim bazen rahme 2 3 kere vurdugu oluyor hemen tuvaletim geliyo valla ya
Yunusemreninannesi Asenadgdvrn80 benimde 29dan beri falan sanirim ufak ufak oluyodu belkide daha erken ama simdi uzun surmeye baslayinca oyle sormak istedim