Bengudursun Lütfen yardım edin, çok araştırdım iyice kafam karıştı, indirim bekliyordum e bebekte indirime girdi elektirikli süt sağma makinaları, mamajo,lansinoh,baby plus , hangisini alacağımı şaşırdım.
Kbr92 Bengudursun bende iki saatdir onu araştırıyorum ve karar verdim yorumları okuyarak lansinoh ve mamajoda gercekden baya olumsuz yorum vardı baby plusda neredeyse hiç yok denecek kadar az olumsuz yorum vardı herkes cok memnun kalmıştı baby plusdan ve fiyatı gercekden cok uygun o yüzden ben baby plus aldım .
Bengudursun Kbr92 e bebeğin kendi markası olduğu için baby plus markasının kötü yorumlarının yayınlanmadığını öğrendim, iyice kafam karıştı. İnşallah aldığımız ürünlerden memnun kalırız kafam yandı gece gece
Kbr92 cilekreceli mochiyi zaten heryerde gercekden cok öneriyolar tabiki bi elektirikli süt sağma pompası kadar olmaz ama mesela süt toplama işleminde cok işe yarıyormuş.
Serpil-3 Bengudursun aynen herkes buna bakıyormuş sanırım bende baktım baktım sinir oldum mochi alacaktım onuda sağmak için değil diğer göğüsten akanı toplamak için diyorlar kararsız kaldım almadım
Kbr92 Bengudursun belkide öyledir ama lansinoh dada o kadar memnuniyetsiz ve madur insanları görünce almak içimden gelmedi acıkcası birde söyle bi durum var hastane tipi pompaları kiralamak gibi bi seceneğimizde var kafanızı cok karıştırmayın :)
Rat Ben medela elektrikli süt pompasının çok övüldüğünü duydum oldukça fiyatı yüksek ama onu alacağım gibi başka seçenek bir avent markası var o nasıl bilemiyorum.