Ozgee17T Aysen3434 23 haftalık olduk benim çarpıntım hala devam ediyor ara sıra kardioloji gitdim normal dedi
Gamzeek Aysen3434 Canım bende öyleyim b12 düşmüş aşırı düştüğü için kansızlığa cevirmiş hem kansızlık hem b12 eksikliği asırı carpıntı ver yorgunluk yapıyor degerlerıne baltor bence
papatya35 Demir eksikliğim var benim bende de ilk haftalarda çarpıntı olurdu bi tahlillerinizi verin zaten doktorda rutin bakar değerlere orda çıkar
Aysen3434 Sağolun kızlar bugun 4 5 bardak çay 1 türk kahvesi içtim, baklava yedim. Ve aklam yemeğinide biraz ağır yedim. Acaba bu beslenmeden dolayı olabilir mi acaba?
seymabykn Bende de arada bi çok fazla oluyor tansiyonum da düşüyor nedenini bilemedim bende 30 haftalığım hamileliğin basından beri var
Aysen3434 seymabykn gece uyutmadı ya hala devam ediyor dün akşam 11 den beri. Tabi epey hafifledi gece ki kadar şiddetli değil
Ozgee17T Aysen3434 sen sgol canım normal miş bu durumlar ama sen yine de için rahat etmediyse git görün emin ol ki daha hissedersin . bende çok korkuyorum her hamilikte oluyor muş
mhlady_2021 Aysen3434 gebeliğin ilk üç ayında çarpıntı normal canım. Benimde nabzım 115 çıkıyor hep bunlar bebişimiz için doktor normal dedi her gebe yaşar dedi