Hnfth Minikmucizem1 merhaba ben hamileliğimin başından beri Ortadoğu’ya gidiyorum 36+1deyz doğumumda burda olcak inş
NeslihanAsel Minikmucizem1 22 haftalık hamileyim canım özel medline hastahanesi ahmet eray memeç’e gidiyorum doğumumu da Allah’ım izin verirse onda yapmayı istiyorum tavsiye ederim 🙏🏻☺️
tco Minikmucizem1 medlineda yapacagim insallah doktorum Nursel Arslahan . Dogum ucreti sezeryanda normalde 3.000 tl
Minnosannesi Minikmucizem1 ben de 12+6 haftaligim bende özel adana hastanesinde cazip beye gidiyorum ileri ki haftalarda esimin isi nedeniyle şehir degistirecegim ama dogu m icin tekrar geleceğim nasipse
dilanisanci Benim doktorum ebru tarim ve dogumu medline hastanesinde o yapcak insallah , ayrifa medline i secmemin nedeni aslinda , yenidogan ekibinin iyi olmasi , allahim muhtac etmesin ama kuvez vb gibi materyallerin olmasi.. Allahim kimsenin kararini pisman etmesin insallah 🤲🏻💜🙏🏻
Zeyno_Zeynep dilanisanci merhabalar medline da doğumu kaça yaptınız bende yaklaşık aynı durumdayım sizinle doktorum özelde medlined3 dogum yaptırıyor
EBSoker Benim dr um da epc hastanesinde ama doğumları medline hastanesinde yaptırıyor. Bende fiyatlar konusunda hiç bilgi sahibi değilim henüz
Badevehande Medline da doktorum başka şehire gitti metroya geçtim hem uygun hem ilgili doktorum inşallah doğumuda onunla düşünüyorum,. Gül Demirtaş👍