23+2 ve hastanede yatıyorum şu an. 2 gün önce rahim yırtıldı, 7 cm kadar açıldı. Dün ameliyata girdim ve yırtılan rahim dikildi. Olayın başlangıcından bahsedecek olursam 2 gün boyunca adet ağrısı gibi ağırlar ve çok şiddetli kramplar oldu, ardından pembe akıntı gelmeye başladı kanla karışık. Tuvalete gittiğim esnada vajinamdan bir şey çıktığını gördüm ve o panikle içeriye doğru ittim. Bu yaptığım sayesinde bebeğimin suyu patlamadı ve şimdilik yaşıyor. Ciddi hatta çok ciddi sigara bağımlısıyım. Günde 1 paket kadar içiyordum fakat bu son yaşadığım olay o kadar kötü etkiledi ki günde 3 taneye kadar düşürdüm. Doktorum bu 3 taneye bile tahammül edemediği için benim hastane yatışımı sigara içiyorum diye iptal etti. Kendimi sokağa atılmış gibi hissediyorum. Çünkü bir doktor yardımına ihtiyacım var. Yarın eve dönmek zorunda kalacağım ve yanımda annem, babam ve akrabam yok. Ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum. Kendimi doktor tarafından yarı yolda bırakılmış gibi hissediyorum. Benimle aynı ve benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar ne olur yaşadıklarınızı ve duygularınızı paylaşın. Kendimi çok kötü hissediyorum ve dayanacak gücüm kalmadı.###