Gulsmm Aselinannesi12345 selam canım en merak ettiğim şeylerden biri market yoğurdunun bir faydası oluyor mudur diye düşünüyorum yanlış tükettiğim tek şey o olabilir 🤦♀️😊
Aselinannesi12345 Gulsmm ben marketteki yogurdu kesinlikle yemiyorum ve önermiyorum içinde katkı maddesi var sonuçta mis gibi dogal sütten ev yoğurdu gibi olurmu hic sizde ev yogurdu tüketin devamlı bakın bebiş nasıl kilo alıcak👍😊👼
Gulsmm cds benim doktorum şuan 2 kilonun üzerinde olması gerekirdi beslenmene dikkat et süt yumurta peynir bunları eksik etme dedi bakalım birazda akışına bırakarak beslenmeyi düşünüyorum çok panik yapıyorum galiba 😊
Minay Gulsmm bende de serklaj var haftalık protolon kullanıyorum bu hafta ile natye bağlancam inşallah bi sorun olmaz
ymc0355 diyhomelif çupranın civa oranı fazla olduğu için bebeğin beyin gelişimine zararı oluyormuş canım dikkat et balığın cinsine
diyhomelif ymc0355 yok kız olur mu doktorlar çipura levrek ve somon öneriyorlar özellikle diğerleri dip balığı olduğu için civa çok
Yagmurogul Cramel kesinlikle çok haklısın ben de muz ve kuruyemiş tüketiyorum özellikle ceviz ve kayısı çekirdeği, iki hafta önden gidiyor bebeğimin gelişimi çok şükür 🙏
habibeakpolat1 0310b benim doktorumda aynı şekilde perinatalojiye yönlendirdi sonuç ne oldu acaba sizde