diyhomelif Gulsmm çok tavuk önermiyorlar zaten 🤗 ama o İlikli kemiği başla bol bol iplikleri tüket ve süzme beyaz peynir. Ben çok yumurta yiyemem mesela sevmem. Balık yağın yoksa mutlaka Efa mom al çok çok iyi bir balık yağı olumsuz düşünme ki kilo alsın 🤗
EbrKzlky Gulsmm benim bebeğimde zayıftı son ay hergün muz ceviz süt kaşar ve pekmez yiyordum şeker sıkıntım yoktu pekmez fayda ediyordu bana göre.. 2800 doğdu son ayda 1 kilo alıp
Hilalsny Gulsmm benim doktorum bebege kilo aldirmak icin kiyma ve kasar tuket demisti. Et urunu yiyeceksen bu kiyma kofte olsun diye ustune basa basa soyledi. Birde hergun en az 1 tane kaynamis yumurta ve yogurt ye canim. Ben muzda cok yiyorum. Birde etkisi ne kadar var bilmiyorum fakat kakaolu sut iciyorum her gun ben 1 paket. Burda birisi daha onj ictigini vr bebeginin kilo aldigini soylemisti.
Miracefem Gulsmm sabah haşlanmış yumurta mutLakaa , muz, süt , kaşar peyniri, kabak çekirdeği,ceviz bunlar bebeğe kilo aldırıyor canım
Zgr26 Gulsmm herkes şunları şunları ye diyor ama malesef herkeste aynı değil. Ben de bir sürü şey yedim. Ama bebek bir türlü kilo almadı. Plesantada bir yetmezlik olduğu düşünülüyor. Umarım yedikleriniz faydalı olur sizin için
Cicek33 Gulsmm benimde 1 hafta geriydi hiç üzülme daha vakti var son haftalarda aldı her gece yatmadan önce muzlu süt içtim baya faydası oldu
Minay Gulsmm benimde öyle maşesef 1 hafta geriden geliyor çok az alıyor kg bende herşeyi yiyorum ama yaramıyor demek ki doktorum sorun yok bebeğin yapısı bu zayıf bi bebek olacak dedi bide nesquik kilo aldırıyor dediler onu yemeye başladım bakalım işe yarayacak mı
Momkra Gulsmm canım 1 tane inciri 1 bardak süte köy sabaha kadar beklesin uyaninca önce inciri ye sonra sutu iç faydasını gorursun ayrıca sağlıklı olsun kuzu i allah üzülme annesi 😍
Gulsmm Bittercikolataa m Bittercikolataa içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🙏🏻🥰 benimde erken doğum riskim var o yüzden zayıf doğmasından çok korkuyordum ama içimi rahat tutup sağlıklı olduğu için şükredilen 🙏🏻🥰🤗
Bittercikolataa Gulsmm Böyle düşünürsen her sey yoluna girer Allah in izni ile stres yapma canimm kavusmaya az kaldi öyle düşün hep onu hayal et 🥰
Minay Gulsmm 32+5 haftalığız canım 1 1.5 hafta geriden geliyo gerçi doktorum bazı bebekler bazı haftalarda atağa geçer haftasını yakalar hatta geçebilir bile dedi iniallah öyle olur bakalım erken dogum riskim oldugu için kilosundan dolayı çok korkuyorum
Mucizemm_175 Gulsmm Canım merhaba öncelikle MaşaAllah diyeyim bebeğim önden gidiyor benim ve sana tavsiyem herkes bilmez yeşil biber tüket sabahları salatalık domates yeşil biber doğra kahvaltı ile çok güzel gidiyor hemde bebeğe kilo yapıyor MaşaAllah bildiğimiz tatlı yeşil biber uzun ve mutlaka kaşar peyniri ceviz kabak çekirdeği çiğ kaju çiğ badem muz vitamin ve kan hapların varsa doktorun söylemiştir ama söylemeyen de var hap öncesi 2 saat ve hap sonrası 2 saat asla süt ve süt ürünleri çay kafein içip yemeyeceksin ki bebeğe yarasın ben aşırı dikkat ediyorum bunlara decavit kullanıyorsan mutlaka taze sıkılmış portakal veya mandalina suyu ile al hapını bebeğe çok iyi geliyor bunları yap İnşaAllah bebeğim kilo alacak❤️
0310b Gulsmm benimde aynı canım 33 haftalık hamileyim bebeğim 1580 gr doktorum perinatolojiye yönlendirdi beni
Gulsmm 0310b inşallah en kısa sürede toparlar canım benim doktorum stres yaparak kilo alsın dersen o stresle alamaz dedi güzel düşünelim güzel olsun hepimiz için🙏🏻 İyi haberlerinle tekrar konuşuruz inşallah 🤲🏻
habibeakpolat1 0310b benim doktorumda aynı şekilde perinatalojiye yönlendirdi sonuç ne oldu acaba sizde
Gamzebydmr Canım bana da 30 haftalıkken 1 hafta geride demişti çok moralim bozulmuştu ama ben pek dikkat etmiyordum yediklerime hemen hemen hiç yumurta yemiyordum hiç süt içmiyordum sonra her akşam yatmadan süt içmeye sabah kahvaltısında en az 1 yumurta yemeye gün içerisinde ceviz muz falan tüketmeye başladım ve ardaki fark kapandı normale döndü zaten 30 veya 34 den sonra hızlı kilo alır dedi doktor sen mümkün olduğu kadar süt yoğur yumurta ceviz muz falan tüketmeye çalış inşALLAH ALLAH’ın izni ile korkacak birşey yok herşey sağlıkları için
Gulsmm Gamzebydmr inşallah canım çevremden de onu duydum son 1 ay kilo konusunda atağa geçiyorlarmış inşallah öyle olacak çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Mucizemm_175 Benim kuru yemişlerim hamilelik başından beri sabittir çiğ kaju çiğ badem siyah üzüm ceviz kabak çekirdeği gün kurusu hemde kabızlık sorunun varsa kabak çekirdeği ve gün kurusu çok çok iyi geliyor
Mucizemm_175 Kabızlığı önleyici etkiye sahiptir. Mide bulantısına iyi gelir. İçerdiği A vitamini sayesinde cildin hasarlı olan doku ve hücrelerini onarır. İnsülin seviyesini düzenler, şeker hastalığı riskinin azalmasına yardımcı olur. KABAK ÇEKİRDEĞİ FAYDASI
Gulsmm Minay benimde korkum erken doğum riskimin olmadı her hafta proluton iğne yapıyoruz birde extra stresim o yüzden