Birgul Glzde Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Birgul Emine1234 Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Birgul sltnbrk__46 Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Emine1234 nisan-23 cnm benim iptal oldu asılama 5 yumurta olgunlaşmış çogul gebelik olabilir diye iptal ettiler
nisan-23 Zeynep5353 bende Mart adetimi bekliyorum tekrar aşılama için. Bu arada yumurtlama günlerim değerlendirmeye çalışıyorum çıkmayan Candan umit kesilmez diyerek☺
Zeynep5353 nisan-23 aynn degerlendir canm igne etkisi kalmiş olablr belki kendiliginden kalcan onun üstüne bilemezsn şans 1 martta kan vercem ini pozitif olrr
nisan-23 Zeynep5353 inşaAllah bu mubarek gece hürmetine Rabbim bizlerde nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelik ve evlatlar kucağimiza almayi
Zeynep5353 nisan-23 hayirlisiyla ALLAHIM Bizede herkesede nasip etsin hayirli saglıklı evlat 🤲🤲 bu gece hürmetine bol dua et sen bana ben sana hepimize🤲🤲
nisan-23 Emine1234 yaa gerçekten mi hayırlısı olsun çoğul gebelik ihtimali varsa yasak mi devlette acaba sizin için sorun olmuyarsa değerlendirseniz belli mi olur belki tutar