Emine1234 Balum her merkezin farklı sanırım ya bu su meselesi :) bazısı dolu olsun bazısı bos olsun diyor
Zeynep5353 Emine1234 yok canım bittikten sonra işlem tutamadim ya zor tuttum kendimi şavaboya attm hemen😂 ama hi ç zorlanmadm aşilamada
Zeynep5353 Zeynep5353 @sltnbrk__ Emine1234 @Balum @sltnbrk__46 nasil gidiyor kızlar ne durumdasiniz☺️
Zeynep5353 Balum sonuçlari kaç çikti bilmiyorum canım intten bi bakriz haber ederim yine inş güzsl sonşlar aliriz yarinda senin dimi inş iyi geçerr🙏🥰
Nagihan28 Zeynep5353 banada su iç falan demediler ama hadi hayırlısı olsun canım inşallah tutar bizi merakda bırakma aşıılamadan sonrada biraz adet ağrıları gibi ağrıların olacak
Zeynep5353 Nagihan28 inş inş canımm tabiki haber edicm olumlu olumsuz sölicex ona göre böyle birbirimizin yaninida olcaz hareket etcez🙏🥰
Balum Zeynep5353 insaAllah canim cok heycan basiyor sen napiyon suan agrin falan varmi benim yumurtaliklar agri yapiyor ve akintim sumuksu gibi cnm
Zeynep5353 Balum hastaneden geldgmden beri uyuyodum anca kendimd geldim ☺️ Sabah sabah gittgm için yorgun düştüm agrim işte sag kasigimda arada bir oluyor bazen batma hissi oluyo dinlenmeye çalişiyprum hep yarin sendende güzel hanerler alalım inş🙏🙏🙏
Zeynep5353 Balum benmde çatlatma ignesi vurdktan snra öleydi akıntim çok ve sümüksü gibi gelen bişey vardi demek normalmiş o
Zeynep5353 Balum az önce biri paylaşmiş ya aşilamayla ilgili tutunma için kabak çekirdegi ve anans diyo ne kadar dpgru acaba o ya
Balum Zeynep5353 aminn insaAllah gulum evet kabak cekirdegi cok iyimis nettende baktim rahimi guclendiriyormus canim ananas sevmedigim icin yemem ama onu denicem
Balum Zeynep5353 evet oyle seffaf ve sumuksu canim affedersin buyuk abdesti yapinca oyle k’geldi sasirdim
Zeynep5353 Balum ananas yemelisi bence canm tadi hiç kötü degil bildigin mayış armut oluryq öle ben bayilirim ona anansta işe yariyorsa yiyim onu bari bende