Nsnrsrny Sorsia bana bebek kanalda değildi 37 ncı haftada yaptı çatı muayenesi aslında yapılması lazım neden yapmadı ki doktorunuz. Bence söyleyin bebek son anda kanala girerse çatın darsa ne olacak önceden bilginizin olması lazım sonuçta
Sorsia Nsnrsrny zaten 39 dan sonra sezaryen günü veriyorlar vardir doktorun bir bildiği bi sıkıntı olsa zaten söylerlerdi diye düşünüyorum bakalim hayırlısı neyse o olsun 🤷♀️
Htcertn Nsnrsrny bnde yaptm ama bi faydasi olmamis hareketlerini kasiklarimda hissediodm bnde ama malasef ztn karn seklimdende belli benm yukarda baya bide başı büyük dedi normal dogumdada sıkıntı olablir dedi blmiorm ki 🤷♀️
Nsnrsrny Htcertn en iyisi hiç riske atmayın olun sezeryan ya zaten inmeyen bebek suni sancı da da inmezmiş pek
smyra32 Htcertn ya benimde hiç girmedi 9 cm açılmam oldu ebe ödem oluşmuş bebek yukarıda dedi sen düşün yani doğum olacak bebek yukarıda nstden çıkardılar ağrın gekdikce eğilip ikinacaksin dedi hemen sezeryan nedir
Htcertn smyra32 benm acilmam falanda yok başı büyük dedi o yuzden inemiyo kanala dddi ama blmiorm ya bi sekilde kavussaydim artk
Aslekejrnn Htcertn merhaba doktorun ne diyorsa onu yap canım bebek çok durdukça içerde kakasını yutar illa normal doğum diye diretme bende sezeryan oldum açılma olmadığı için bebeği riske atmadım sende atma allahım sağlıklı sıhhatli kucağına al🙏🙏
Htcertn Aslekejrnn smdilik bi sıkıntı yok canm zaten saliya kdr bekliycz sonra alacak doktor dedi saliya kdr bekleyelim diye
smyra32 Htcertn 41+1 e kadar benim de hiçbir belirti yoktu o gun ağrı ardından nisan sonra da doğum oldu 4020 Gr doğdu kızım başında 36.5 cm di .. hayırlı doğumlar dilerim
smyra32 Htcertn büyük mu bilmiyorum ama kilolu doğdu bana göre kafası da büyüktü benim eşimin kafası büyük 😂😂