Guul Meriyus mümkün olduğunca yat dinlen. İş falan yapma. Ben 3 haftadır sadece yatiyorum. Wc, banyo ve yemek yeme dışında kalkmiyorum.
Meriyus Guul evet bende yatmaya başladım kalkmcam artık hiç allahın iznyle vakitli zamanda kucağımza almak nasip olur🤲
Mucizem09 Bende 28.haftadayım ikiz gebeyim. Doktorum 36.haftada alırız dedi inşallah o zamanlara geliriz bende erken olmasından korkanlardanım🥺
CrazyMother NefesDeniz iyi ya keyfi yerinde ahahaah mideme baski yapoyor midem agrio safradan donalyi yag i hamur islerini kestim hep 14 kg almistim suan 7 kg vermisim 7kg almisim basindan beri 😂😂 ikiz karni gbi durmuo
NefesDeniz CrazyMother Aman aman iyi kocaman karınlar görüyorum ikiz gebelerde azıcık korkutuyor beni :) ama tabiki ağırlaşmalarımız normal ben şimdiden yatarken sıkıntı çekiyorum.
CrazyMother NefesDeniz donemiyorumku esim arkadan itiyor . Ama doktorum bile kilon karnin super dio iyi demekki 😊
Goknur1410 Sevcancls bugün sordum canım ne zaman doğum olur die bize kalsa 38 39 haftalığı görmek ama ikizler 37 haftada gelebilir dedi ne kadar geç o kadar iyi dedi banada kalsa hemen doğsalar dedim yok suan dogmazsinlar dedi 😀