Hanfebyrktr 3-4 gündür karın sertleşmesi oluyor sürekli karnım sert doktorumuz haftasını beklemicek dedi herkesin nişanı ve suyu geliyormu illaki nişan ve su olmadan doğum sancısı baslarmi bu sertlesmeler normalmi doğum yakinki aceba ondanmi oluyor
Damlatugrul Hanfebyrktr benimde Bayadır ara sıra oluyordu 2gündür biraz daha yoğun ama artık son 6 günüm zaten beklemedeyim 😕
spaceship Hanfebyrktr 38 oldum, aynı durumdayım uzun bir süredir hem de… karnım çoğunlukla sert, kasılıyor. Hedef 37yi görmekti çok şükür 38 oldu. Bu şekilde olanlar acaba ne zaman doğum yapıyor ben de merak ettim…
Cicek33 Hanfebyrktr bende 37+4 ‘üm bayadır vardı ama bugün daha sık oldu çok ayakta kaldım belki ondan olmuştur ’
Love-in Hanfebyrktr 27 haftalığım gazla alakalı ya da kabızlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum kendiminkileri. Çünkü bir kaç saat sonra yumuşama oluyor. İnşallah erken doğum değildir. Rabbim sağlıkla doğru zamanda kurtarsın inşallah 🙏🙏🙏
Ozerhome hili61 benimde son 2-3 haftadır baya sertleşiyor. Geçen resmen kuyruk sokumuna vurdu ağrısı 35+6dayiz erken doğum riskimiz de var bakalım artık nolacak😌
sue92 Benim de 35.haftadan beri sertleşiyodu karnım. Şimdi 38+6 oldum. Artık hep sert. Gayet de haftasını bekliyo bekleyecek olursa yani. İlla sertleşince doğmuyo hemen🤷🏻♀️