Yonca0218 Merhaba liv hastanesine karar verdim ama çok kaygılı biriyimdir, rahatlamaya ihtiyacım var . Orada doğum yapanlar var ise deneyimlerini merak ediyorum
Fio_fff Ben de o hastaneye gidiyorum. Pandemi sürecindeki doğum kısıtlamaları nasıl? Muayeneye bile kimseyi almıyorlar odaya. Refakatçi sayısı vs bilginiz var mı acaba.
Morperi 3 yıl önce ilk doğumum ordaydı gayet memmun kalmıştım, şuanda pandemi dönemi olduğu için nasıldır pek bilemiyorum..bilgisi olanlar yazarsa bende sevinirim 🤩
spaceship Pazartesi son kontrolüm var, belki pazartesi belki ilerleyen birkaç gün içerisinde doğumum olacak Liv’de. Buğra hocaya gidiyorum ben de 😊 doğumdan sonra yazarım inşallah 😊
Mutlumklnc spaceship doğum fiyatınız belli mi peki sizin ben güvenle bugün konuşabildin livi de merak ettim
spaceship Mutlumklnc Maalesef bilmiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var ondan faydalanıyorum… Hocanın muayene ücreti 460 ama doğum ne kadar bir fikrim yok.
Mertim Arkadaşım geçen hafta cumartesi erken doğum yaptı bora hocada.refakatci annesi kaldı yanında ziyaretcide kabul etmişler kardeşleri felan gelmis