Eylemdemir Denizmavisi22 bilmiyorum sigarayı yiyesim geliyor zaten çok sık bir haberle hamiliğimi öğrendim evleneli 3 ay oldu ve ben bebeği istemedim açıkçası erken diye şimdi birşeyler yapmaya çalışıyorum sigarayı umarım bırakırım.
Denizmavisi22 Eylemdemir bırakmaya çalış canım bebeğin sana sarılmış sende ona sarıl erkende olsa Allahın lütfu 🙏❣️
Elostugra 9+6 selam 😊 1 hafta önceye kadar tiksinti yorgunluk vardı sağ bacak ağrısı başladı ara ara oluyor onun dışında güzel, 😀😀
aylin08166 Denizmavisi22 9+4 olduk sabahları mide bulantım oluyor, kalçam ağrıyor yürüyemiyorum ağrısından bazen randevu günümü sabırsızlıkla bekliyorum en son 9 ocakta gitmiştim araya vakit girince insan bir endişe ediyor hep kötü kötü rüyalar görüyorum bebeğimi kaybettiğimi.
Denizmavisi22 aylin08166 Allah korusun canım bende pek iç açıcı rüyalar görmüyorum aslında bunlar hep düşünmekten kaynaklı Allahım kucağımıza almamızı nasip etsin inş 🙏❤️ doktor ne kadar sürede çağırıyor seni canım
aylin08166 Denizmavisi22 ilk zaman 3 hafta üst üste gittim 6.haftamda kalp atışını duyunca 1 ay sonra gel dedi
Denizmavisi22 aylin08166 anladım canım iki haftada bir çağırıyor benim doktor da ama günler geçmiyor Bi türlü 🤷♀️🤭
Nazk 9 hafta 4 günlüğüm bu zamana kadar hiç bulantı tiksinme yaşamamıştım ama 2 gündür kafamı kaldıramayacak kadar ciddi bir bulantım var bende seviniyordum bulantım hiç olmuyacak diye galiba😂asıl yeni başlıyormuş
aylin08166 Denizmavisi22 bilmezmiyim günleri sayıyırum resmen şimdi 1 ay ara verince bi tuhaf oldum kötü kötü rüyalar görüyorum
Varol123 Denizmavisi22 11+4 teyim bende gazli günler geçiriyoruz bu ara hafifledi biraz sancilarim agrilarim birde burnumdan kan geliyordu arada ama suan hic gelmiyo normalmi acaba
Denizmavisi22 Varol123 normalmiş canım burundan kan gelmesi gaz sancısı sabahları çok oluyor bende de ama biraz daha hafifledi şuan bizde 9+5 olduk 🥰
patuli Varol123 benimde oluyor hapşırınca vs. Damla sadece ama. Normal herhalde. Kan sulandırıcı iğne kullanıyodum ondan mı bilmiyorum
Denizmavisi22 aylin08166 uzun tutmuş arayı bu sefer ama bi şikayetin yoksa zaten sık çağırmıyorlar canım 3 ayı Bi atlasak hayırlısıyla belki onu hissetmeye başlayınca rahatlarız 🙏
patuli Denizmavisi22 10+1 bugün kötüyüz biz sürekli midr bulantısı. Yemek yiyince ya çıkarıyorum ya çıkarma hissi ile wcye koşuyorum 😪 halsizlik de cabası
Denizmavisi22 patuli sürekli mide bulantısı çok kötü hakikaten insan ne yapacağını şaşırıyor zaten hiç birşey yapmakta istemiyorsun inş uzun sürmeden geçer bulantıların
BabyYoda balkupumm Aynı şekilde uyandım bu sabah göğüs ağrım kayboldu 😳 Sonra biraz araştırınca normal olduğunu okudum ama yarın randevum var bakalım özellikle doktora sorup size de cevap yazacağım 🙏🏻
Denizmavisi22 aylin08166 bana düşük tehlikem olduğunu söyledi doktorum zaten fitil kullanıyorum benim için daha da zor geçiyor valla inş hayırlısıyla atlatalım bu günleri artık
Denizmavisi22 patuli bende halsizlik yorgunluk dışında hiç bir belirtim yok olmayınca da korkuyor insan