Gulsah_alp93 Herkese merhaba.Bu haftalarda halsizlik ve baş dönmesi yaşayan hamile anneler var mı?Ayakta biraz durayım başım dönüyor.Hiç yaşamadım başlarda.Kanım evet biraz düşük ilaç kullanıyorum
Bdp Gulsah_alp93 bu hafta beni mahvetti ya ciddi. Anlamda kanlarım iyi ama uyuyorum sürekli zaten müthiş bir kalça ağrısı bacağıma vuruyor yürütmüyor geceleri deseniz burun tıkanıklığı mide yanması berbat bir hafta 🤦🏼♀️
sntn Gulsah_alp93 bende de oluyor canım 33 haftalık hamileyim 1 haftadır felan sanki şekerim tansiyonum düşüyor gibi oluyor bir anda ellerim titremeye başlıyor başım dönüyor soğuk terlemeye başlıyorum eğer oturmazsam
Dlkelc09 Gulsah_alp93 bu haftalar gunluk tansiyon ölçümü yapılmalı dedi doktrum gerçi benm tansiyonum hep iyi başından beri. Aynı haftadayz ayakta durunca basm dönmüyor ama sırt ve ayaklarmin diken gibi batmasndan bir bardak suyu bile zor alıp oturuyorum hemen . Geçmeyen mide yanmaları bide başka sitayetim yok çok şükür.
Gulsah_alp93 Bdp benimde bir anda bacagım tutuluyor.Parmaklarım yanıyor uyuşuyor ne garip bir şey hamilelik.Tansiyonum düşmüş gibi halsizliğim var ölçüyorum nabzım ve tansiyonum gayet iyi ama hissettiğim farklı
Bdp Gulsah_alp93 sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz tansiyonum düşmüş gibi bir his ama aksine yüksek seyrediyor
Gulsah_alp93 sntn aynen aynısı gerçekten anlam veremiyorum aslında daha iyi olmam lazım diyorum.Ayakta zor duruyorum
Gulsah_alp93 Dlkelc09 aynen boşluğa gidiyor gibi oluyor.Tansiyonum hep 10,11 ama sanırsın 7 ye düştü bayılcak gibi oluyorum
Dlkelc09 Gulsah_alp93 demir eksikliği mi.var demiştiniz ondan mı oluyor acaba. Progesteron hormonu da son aylarda olduğumuz için fazlaca salgılanıyor olabilir o da çok halsizlk baş dönmesi yapar. Bol bol su için kuru üzüm incir kayısı yiyin kan yapsın 🙏
Gulsah_alp93 Dlkelc09 bende had safhada sanırım demirim evet 40 falan ama baştan beri öyleydi bebek byüüdükçe sanırım yetmiyor ilaç da kullanıyorum hiç değerlerimde düzelme yok aksine düşmüş