Sefaat Yusufveannesi dikis bantlari var eczanede satiliyor su gecirmiyor onu takarak kendinizi iyi hissetiginizde yapabilirsiniz bana dr bu sekilde onermisti
Rumif Yusufveannesi dikiş yerine poşetle sardım hani şarıl şarıl tepeden tırnağa temizlenmedim hastanenin kokusu gitti yeter annem vardı yanımda o yıkadı beni ben poşeti tuttum
Mccg Yusufveannesidogum yaptım 2 gün hastanede yattım eve çıktığım gün düş almama izin verdi doktor bant falan da takmadım doktor gerek yok dedi
Ikinciyibekliyorum Yusufveannesi bende de bant vardi hastanede takmışlar 😊 doktorum eve gidince yıkanabilirsin dedi. 1 gece hastanede kaldim eve geldim ertesi sabah. Oglen gibi yıkandım hem sütün daha cabuk gelir canim sicak suda 🤗
Mccg Yusufveannesi yok gayet iyi bir dönem den geçtim sık sık yaptım zaten doktorlar süt gelmesi için binaya yapmanı soylicekler sana sıcak bir düş almanı söylerler mutlaka benim doktorum taburcu olduğum gün eve gider gitmez düş al dikişlerinde birşey yok dedi
buse_yildiz24 Yusufveannesi benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı 1gün hastanede kaldı doktor eve gidince istersen duş alabilirsin demiş oda eve gider gitmez duş aldı yani doğumdan 1gün sonra . hastanede su geçirmez bant mı ne takmışlar sezeryanda öyle demişti bana
Demir En çok merak ettiğim soruydu,teşekkürler😅Cevaplara ise bayıldımm🙊Sağlık ocağına adım attığımda bile eve gelir gelmez duş alan biriyim,hastanede yatıpta yıkanamama düşüncesi beni deli ediyordu🤦🏻♀️
Mccg Demir özel hastanelerde bildiğim kadarıyla düş alma imkanı var doktor musade ederse ordada alirsin sen çantana köy havlu sabun vs özelde yapacaksan tabi
Demir Mccg Evet özelde ama zaten aksi bir durum olmadığı sürece 1 gece kalınıyor.Eve gelince mis gibi yaparım bıcı bıcımı🛁🚿
Melikeyigit Yusufveannesi. 2 3 gün sonra canım yarayı acmadan hemen ayakta duş aldım sonrasinda eşim pansuman yaptı .😊
Melikeyigit Yusufveannesi. Aynen canım doktorun ne dediyse oyle yap benimki suan acık mesala şislik felan olmadı olmazda merak etme .😊
Melikeyigit Yusufveannesi canım o amaliyattan dolayı öyle yapistirma yaptıkları icin şis gibi duruyordur gözüne