Busraaa11 Kizlar 10haftalik hamileyim bu aralarda hep canım çiğ köfte istiyor kendimden geçiyorum yerken bebeğe bir sıkıntı olur mu acaba?
Busraaa11 Sermec27 et yok hatta kendimiz yapıyoruz çoğu zaman görümcemler güzel yapar. Maydanoz yenmez biliyorum rahim acilmasi yapıyormuş ta o yüzden korltum.
Sermec27 Busraaa11 yok canım çiğköftenin içindeki maydonozdan nolcak ben hep yedim salatalarda suyunu içmediğim sürece sıkıntı olmaz gönül rahatlığıyla yiyebilirsin 🥰
Sermec27 Busraaa11 rica ederim yiyebilirsiniz maydonoz yani 3 5 dal maydonozdan bir sey olmaz çiğköfteyi de Etsiz yediğiniz sürece sorun olmaz afiyet olsun 🥰
Busraaa11 Sermec27 bir de turşu acı biber cok severim ekmek arasına koyar da yerim ubda bi sıkıntı var mi?
Sermec27 Busraaa11 yani midene sıkıntı yapar cok yeme bence bir de basur falan varsa tetikler rahatsız olursun tüket ama az tüket bende acı cok severim 🥰
Sermec27 Busraaa11 olmaz ama size olabilir cıkışı zor olur mide yanması yapar basur varsa onu tetikler tüketin ama kararında 🥰