Merhaba ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum bir kaç aylık evliyim eşimin ailesinden de memnunum Allah razı olsun hiçbir zararları yok hep te dua ederim Allah herkese böyle iyi aileler nasip eylesin yalnızca bir konuda kafamı kurcalayan bir şey var normalde bu tür şeyleri hiç hiç düşünmem ama son zamanlarda nedense aklıma takıldı eltilerim ve görümcem evlendiğimden bu yana bir kaç defa evime geldiler ama beni bir kere evlerine davet ettiler onda da adetten olduğu için çünkü buralarda yeni çiftler yemeğe davet edilir onu dışından bir kere olsun beni bir kahveye olsa çağırmadılar ama çok kez evime geldiler bir de eltilerim neden gelmiyorsun biz az da olsa geldik sana diyorlar bana çok samimiyetsiz geldiler ben onları onların beni çağırdığından çok çağırdım bence evine gitmemi isteyen insan arar bir kahve içelim der benim kimsenin evinde gözüm yok ama bu nezakettir neden böyle davrandıklarını anlayamadım ben onlarla arkadaş gibi olmak kaynaşmak istiyorum ama onlar uzaklar sanırım,bu arada bir iki gün oldu hamile olduğumu öğreneli ama henüz hiç kimse aramadı beni tebrik için,belki de ararlar fırsat bulamadılar diye düşünüyorum