Minnosunannesiii Safiyecicek daha çok göbeğim altında bazen bi tıkgöbek üstünde hissediyorum sanırım altta olan bacağı üstte olan elleri 🤣
Baloglusumm Safiyecicek şuan tam bununla ilgili konu açacaktım ama ben 25 haftaligim resmen kasığımda hissediyorum göbek deliğinin oralarda falan ne taraf kafa ne taraf ayak anlamıyorum ama ayakları aşağıda sürekli aşağı tekme atıyor ağrı yapıyor ya
efruzzz Safiyecicek valla cani nere isterse oraya basio bizim beyfendi 🤣 genelde asagiya basio ayaklariyla sanirim ama onun disinda uzandigim tarafa dogru kayınca da yanlarda hissediyorum hareketleri
Ahsennurrrr Safiyecicek valla bazen rahminde hissediyorum resmen ama özellikle gece yatağa girdigimde her yerde 😂😂 çıldırıyor resmen kizcem gece ben yattığımda kıza bişi oluyor gündüzleri çok kibariz ama
Safiyecicek Minnosunannesiii Benimkinin kafası aşağıda döndü benim ki ama orda kemik var ya kemiğe dayanıyor normal mi acaba bilemedim leğen kemiğinde elleri var sanırım göbek kısmimda da ayakları
Safiyecicek Baloglusumm Canım o haftalarda öyle hissediyorsun sonraki haftalarda dönüyo benim ki 27.haftada döndü kafası aşağıda şimdide her an doğacak gibi hissediyorum
Safiyecicek efruzzz Ben çok aşağılarda hissediyorum ama döndü benimki leğen kemiğini tutuyo bazen sanki elleriyle benimkide erkek bu arada 😊
Baloglusumm Safiyecicek offff tekme atıyor sanki çıkacak gibi hissediyorum diğer türlüsünü düşünemiyorum o zaman vajinama tekme atıyor kaşıklarım ağrıyor bunun yuzunden
Seymaacakiir Safiyecicek nasil döndü extra bisey yaptiniz mi acaba benimde 27. Hafta bugun kontrolde doktor ayaklari asagida dedi
Safiyecicek Minnosunannesiii Canım hıçkırık tutuyor ya iste o hep aşağı da benim birde en son gittiğimde kafası aşağıdaydı bi de tekmeler göbeğimde aşağı kısımda sadece hareketlenme var
efruzzz Safiyecicek rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins :) benimkinin pek donmeye niyeti yok dolanio içerde:)
Safiyecicek Minnosunannesiii Benimki erkek belki ondan dolayı fark vardır canım sanada şey oluyor mu her an doğuracakmış gibi 😂
Safiyecicek Minnosunannesiii 😂😂 Bende erken gelir diye korkuyorum daha bisey de almadım eşim bi yerden para bekliyor onu bekliyoruz 😊
Safiyecicek Seymaacakiir yok canım doktora randevuya giderken kendisi birden döndü bi daha da geri dönmedi 😊
Safiyecicek efruzzz Yok canım daha döner doğumda bile dönenler varmış 😊 Rabbim bütün hamilelere nasip etsin insallah sağlıcakla kucağına almayı 😊
Safiyecicek Ahsennurrrr Benim ki de gündüz çok hareketli mutfakta yemek yaparken tezgahla inatlasiyo falan ama geceleri sakin ben gece uyanırsam farkediyorum sadece 😊
Asx Safiyecicek burda okuyorum mideme kaburgalarıma geliyor diye ben de hep aşağıda hissediyorum en fazla göbek deliği çevresinde