Nesli_bilmem Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak sizlere .. gebelikte doktorunuzun istediği tetkikleri hangi hastanede yaptırdınız fiyatlar nasıldı bilgi verirseniz sevinirim .. iyi akşamlar 🍀(avr yakası istanbul - küçükçekmce çevresi )
tanya25 Nesli_bilmem kan tahlili idrar tahlili falan bayağı bişey istemişti özelde ki doktorum sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım
Mervekaynak Nesli_bilmem ilk başta kan tahlili idrar tahlili istediler devlette yaptırdım. İkilitest istediler 500 TL dediler onuda devlette randevu alarak yaptım. Detaylı ultrason için de 1005 TL istediler onun içinde devletten randevu aldım orda yaptıracağım. İkili test üçlü test dörtlü test ve detaylı ultrasonu perinatoloji uzmanı yapıyor
Nesli_bilmem tanya25 benimde çok fazla test var ve pahalı tutuyor fiyat karşılaştırması yapmak için soruyorum 🙈ist da yeni yaşamaya başladım haliyle aile hekimi vs ayarlamak lazım .. malum bide covid 🤦🏻♀️😊
Ayse_Ckr Nesli_bilmem Şişli de oturuyorum. Doktorum hamilelik başlangıcında bir sürü test istedi kan idrar. Hastaneye sorduğumda 1900 lira civarıydı sgk lıya. Ben Okmeydanı hastanesinin orada özel bir laboratuarda 600 tlye yaptırmıştım.
Nesli_bilmem Civar hastaneleri aradım kimisi fiyat bilgisini telefonla paylaşmıyor .. bakalım tetkiklerini özelde yaptırıp fiyat paylaşırsa arkadaşlar karşılaştırma yapıp ona göre yaptırıcam 🙃