deletedmom351 Oktay bende bugün 40 oldum sancım falan hiçbir şeyim yok ama yarın yatış verdi doktorum suni sancıyla normal doğum olacak inşallah çok şükür yarın oğluma kavuşuyorum. 🙏🏻
Kubra0903 Oktay bende aynı kafiledeyim 😅 sancı falan hiçbirşey yok. Sabah kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz en kötü 13 haziran sezeryana alıcam demişti. Riske atmak istemiyoruz son zamanlar diye ama günler geçmez oldu artık 🤦🏼♀️
Oktay IlkerrSonglFuratt benimde ayni ara ara sancılarım oluyor bugün kontrolüm vardı 0 açılma 🙁 doktor ne diyor peki ?
Aliirem deletedmom351 suni sanci hic acıklık yoksa eziyetten baska bisey olmaz canım ve sezeryana daha cok sürükler kesintisiz agrı cekip sonu sezeryanla biterse kötü olur bence hic kendine eziyet ettirme tamamen iyi niyetimden soyluyorum
Hanif Aliirem canım bi yerde okumuştum suni sancı kişinin kendi sancılarının tetiklenmesini sağlıyormuş yani aslında suni sancı da sinirler uyarılıyormuş ve kişinin kendi sancısının gelmesini sağlıyormuş.
Mommieess Bende 40+2 yim. Perşembe günü kontrolüm var bebek 4 kg olduğu için sezeryan planlıyor doktorum
Aysegulunlu 40a 1 gun kaldı 😃 ama hic gelme belirtisi yok insatci oglum olucak belli cumaya kadar acilmazsa sali yatışım olucak benimde
Oktay Buradan haberleşelim doğuranlar yazsın :) Benim sancılarım oluyor hafif hafif tahminim bir kaç güne gelir gelmezse banada yatış verdiler