Fatma_1999 gamzosgamzos Canım aclık şekerim 101 tokluk 167 cıktı Yarın 100mllik kullanıcam çok korkuyorum bebegime bişey olurmu sen atlattınmı peki
Mucize23 gamzosgamzos canim benim 75 mg ile yapildi aclik 75 tokluk 1 saat 166 2. Saat 105 çıktı normal mi
A1994 gamzosgamzos bende de çıktı gebelik şekeri dahiliye gönderdi gittim açlık tokluk kan ve Hba1c istedi açlık 103 tokluk 132 hba1c ise 5.4 çıktı normal mi sizce
gamzosgamzos Fatma_1999 Allahın izniyle olmaz canim evet yuksek cikmis benimde acliklar 100 ile 115 arasi cikiyordu tokluklar 120 ile 160 arasi dgunde 4 kere insulin kullaniyordum ve diyet yapiyordum duzene girmisti
Fatma_1999 gamzosgamzos Canım yani insulinle düzelirmi internette ölü dogum falan diyorda çok korkuyorum
gamzosgamzos Fatma_1999 sen internete bakma canim o tedbir alinmazsa icin gecerli bazen insuline bile gerek kalmiyor diyet ile duzene giriyor en son cagre insulin kesin duzene giriyor zaten saglikla kavus yavruna inşaAllah 😍
Mucize23 gamzosgamzos evdeki cihazla ölçüm yapiyorum surekli farkli farkli gosteriyor sizin kullandiginiz bir ölçüm cihazi mevcut mu memnun kaldığınız
gamzosgamzos Mucize23 ben kayinvalidemin cihazini kullaniyordum ama dogumdan sonra duzelince seker geri verdim ismini hic hatirlamiyorum yaaa
gamzosgamzos A1994 tokluk sinira yakin ama siniri gecmemis guzel bir sonuc ama aclik bir tık yuksek buyuk ihtimal diyetle duzene girer canım inşaAllah