Cicek33 Haftadan selamlar kızlar 🙋🏻♀️ geceleri çok terliyorum özellikle bacak arası çamaşır değiştirsem de gene terliyorum hatta yanma oluyor . Enfeksiyonum da yok . Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Yakamozzz-1 Cicek33 ben de öyleyim ya bazen diyorum iyiki hamileliğin son zamanları yaza denk gelmedi 😬 ateş basması ayrı sabah uyandığımda ter ayrı 😬
Evremadas Cicek33 33+ 3teyim bende böyle bir şeyyok cidden gece uyurken gündüz hiç fark etmiyor yanıyorum resmen nası bir ter anlamadım. Allahtan kışa denk geldik kızlar yaz olsa napcaktık bilmem:()
sevdam_21 Cicek33 38 haftalığımbn aşırı derece terliyorum eşim gece allahtan işe gidince doğalgazı kapatıyor kndıme glym evde oldumu sıcaktan uyuyamıyorum kısa askılıyada üşütçem DİE giydirmıyo durumlar çok karışıyo bu sıcak basmada 😌😆
Cicek33 sevdam_21 bende yorgan örtmüyorum pike örtüyorum eşim de üşürsün diye yorganı kapatıyor ben açıyorum 😁
Bahriye_murat 37+6yim bende aşırı terliyorum bildiğiniz çıplak yatmama ve üzerime hicbirsey ortmeme rağmen ter dökülüyor üzerimden 🥺🥺
asenatrk Cicek33 32+3 o kadar terliyorum kiii suyum geliyo sandım bi ara 🤦🏼♀️ O derece terliyorum göğüslerimin altı koltuk altım hormonlardan sanırım bu haftalarda oluyo genelde
Ebreva Cicek33 bende asırı terliyordum hatta doğumdan sonrada devam etti cok rahatsız oluyordum ama gectı bı süre sonra hormonlardab dendi bana