zeyzey87 kızlar selam doğum yapan annelerimiz korse ne tercih ettiler? veya yapacak olan anne adayları ne aldılar?memnun kalındı mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim☺️
Duygularca zeyzey87 ben geçen bimde satılan korseden aldım 24₺ idi ama öyle sert korselerden değil inşallah işe yarar. Birde instagramda gördüm lohusa korsesi diye o da 129₺ belki alırım ama emin değilim.
sedardahuseyin Bunun için çok post açılıyor ama kimsenin bilgisi yok sanırım bnde alacam bekliyom bu ay almam lazım
EsraOezbk Evet ya cok post aciliyor ama kimseden faydali bir yazi görmedim daha ins bilen kullanan cikar 🙃
zeyzey87 sedardahuseyin valla ben başka bi tavsiye gelmezse inşallah doğumda normal olursa https://ty.gl/ikkbjxo bunu almayı düşünüyorum
zeyzey87 EsraOezbk yamuna korsenin kendi sitesinden belki kargo vardır yurtdışına bi o yönden araştır istersen😉
G92 Ben ilk doğumumda korseyi ezcaneden almıştım, ama havalar çok sıcak olduğu için (temmuz) pek kullanmamıştım, şu an ise olwi aldım, bakalım faydalı olacak mı