Seftali1 Elacagl ben acaba tecrübeli kişiler varmı diye soruyorum belki anlıyorlardır ama nedense tüm bebekler birbirine benziyor bunu çözemiyorum hepsinin tipi aynı
Seftali1 Hasret_ doğru bu bencede doktorlar buradakilerden daha tecrübeli burada bile tahmin tutuyorsa doktor kesin bişey söyleyebilir
Hasret_ hulya_mehmet1306 Hülya hanım bir tek ben kız dedim on gün önce hanfendide bugün kız olduğun ögrnemiş siz hala erkek dıyosunuz
Elacagl Hasret_ hiç böyle bir saçmalık duymadım. 2 hamileliğimde görür görmez söyledi doktorum. Ayrıca aldırır veya aldırmaz doktor bunu düşünmez ki günde 50 tane hasta geliyor. Hemde bu ultrasonla belli olmaz bacak arasına bakıyorlar buraya atılanlar bebeğin kafası 😂
Seftali1 Elacagl aslında doğru bacak arasından anlaşılıyor 11. Haftada söyleyen doktorda kabarıklıktan anlıyor olabilir
Hasret_ Elacagl ben duydum siz duymamış olabilirsiniz , ya doktorlar bilıyor sırf emin olmak için bacak arasını bahane edıyorlar , yorumları okuyun doğru bıldıklerıme ne demeli , boşverin kahkaha atıyorsunuz ne güzel maksat muhabbet olsun ciddiye almayın 🌷
Seftali1 Elacagl şöyle bakıyorum 11. Haftalıkken çekilen bebek ultrasonlarına hepsi birbirinin aynısı gibi hatta bu sohbette arkadaşlarınkine bakmışsınızdır bu kadar aynı görüntüde doktor nasıl kemik yapısına göre tahmin yapabiliyor ki diyorum ama bilmediğim için belkide olabilir diyorum.. siz buradan hiç tahmin almadınız mı
Elacagl Seftali1 evet canım yani buraya atılan fotoğraflarlar belli olmaz bacak arasına bakıyor çıkıntı varsa erkek yoksa kız ama bazen kordon geliyor bacak arasına erkek zannediyorlar o yüzden biraz daha büyüyünce net belli oluyor
Elacagl Hasret_ o halde burda vakit kaybetmeyin siz hemen kadın Doğum olun 😂 allahım birde doğru biliyorum diyorsunuz 😂😂
Seftali1 Elacagl ha bide bu var eğer kemik yapısından anlaşılacak bi durum olsa neden doktorlar 30. Haftada bile yanılsın ki doğumda cinsiyeti farklı çıkan var
Hasret_ Elacagl ya sizin canınız sıkılıyor herhalde soruyorlar bende tahmin de bulunuyorum neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum , gidin eşinize yada başkasına sataşın ne olup olmayacağım sizi baglamaz başka sayfaya gıdın yada ben iddia etmıyorumki tahmın benimki hem size neoluyo
Kubra1- Elacagl Doğru biliyorum ben bilirim diyen kimi gördünüz ? Alay eder gibi konuşmalar sergiliyorsunuz Hoşuna gitmiyorsa boş muhabbetler yerine girme bu postlara bu kadar basit.
Elacagl Seftali1 hayır kuzum neden alayım buradakilerle bilse zaten doktor olurlardı değil mi 😊Anneler hissedip söyleye bilir ama ben bu resimden anladım cinsiyeti bu diye bir tahmin yapan kesinlikle sallıyor yani inanma 🌸
Seftali1 Elacagl doğru aslında çoğu kez yanıldıklarınıda gördüm maksat eğlence işte ben 11+1den beri doktora gitmiyorum 14+1im merak heyecan ilk gebelik işte çoğuda böyle meraktan ☺️🌺