Merhaba arkadaşlar,
Bir düşükten sonra tekrar gebe kalmayı planlıyoruz insallah Rabbim bizi bekletmez,aratmaz.Ben birseylere bağlı kalmayı strese girmeyi istemediğim için ilk bebegime de testlere bağlı kalarak yumurtlama donemlerimi takip ederek hamile kalmadım.Direkt korunmadık ve ne zaman nasip olursa dedim ama simdi ise planlı olarak düşündüğüm icin ovulasyon testi hakkında bilgiye ihtiyacım var gerçekten bu konuda forumun siz güzel nimetlerinden destek almak istiyorum.Kıt miyim neyim kaç kere video izledim anca anlayabildim T ve C çizgisi olayını🙈Polikistik over olduğum icin yarın başlamam gerekiyor ama is yerinde olacağım birgebeningunlugu hesabının yönlendirmeleriyle yarın 12 ya da 4 te yapacağım testi.Merak ettigim
birsey var hani testi yapınca düz zemine koymamiz gerekiyor ya ne kadar süre sonra kaldırmaliyim?Bu testi is yerinde yapmamın zorluğu olur mu?Bir de adetim diyelim ki bitti ama çok çok az leke geldi o gün yapabiliyor muyuz yoksa tamamen yıkandıktan sonra hic gelmeyecek olduğu zaman mi yapmalıyım?başka tavsiyeleriniz varsa da çok çok memnum olurum duymaktan bir strese girdim ne bileyim 🤷♀️