Sevoeco25 bugün adet günüm ve adet olmadim hala test yaptim cikmadi sadece sol kasikta batma oluyo moralim çok bozuk adet olursam 3 aşılamayı yaptırcam eşim ısrarla gebesin diyo kafam Allak bullak son adet tarihime göre bebek olsa 3 hafta 1 günlük oluyo
mercimeginanne Sevoeco25 son adet tarihin ne? Aşılamadan sonrasını mı sayıyorsun hafta olarak 3 hafta çok erken
Tugcekkkkk Sevoeco25 canım keşke aşılama yerine tüp bebek denesen. Aşılama ile hamile kalan kişiler o kadar nadir ki… İnşallah hamilesindir 🙏
Sevoeco25 mercimeginanne yok aşılama olmadim adet olursam gitcem aşılamaya 7 ocakta adet oldum en son 27 günde bir oluyom bugün adet günüm olmadim
mercimeginanne Sevoeco25 anladım cnm. Hayırlısıyla vardr inş🤲🏻 İdrarda çıkmayabiliyor kan vermediysen kan ver.
Hatice35 Sevoeco25 canım olur Allahın izniyle inşallah hamilesin dualarımız seninle olmasa bile bu ay stres yapma herşey kafandan at sık sık ay hamile miyim değilmiyim diye düşüncelere kapılma her gün dua et inan Allaha hiç ummadığın anda hamile olduğunu öğrenirsin çünkü daha önce Bi postunda yazmıştın sen bir hamilelik geçirmişsin gebe kalman imkansız değil inan çoğu şey stresten oluyor zaten insanı mahveden strestir inşallah en kısa zamanda yada bir kaç gün sonra hamileyim diye post atarsın inşallah 🤲😊
Mom_25 Sevoeco25 canım sen hesaplama çünkü çoğu zaman hesaplamalarımız yanlış oluyo 3 gün sonra tekrardan testi tekrarlamanı öneririm hatta imkanın varsa direk kan verip hemen öğrenmen daha iyi olur hem ruhsal hem bedensel
Mom_25 Sevoeco25 o kadar zor ve sıkıntılı durum ki bende çocuk sahibi olmayı çok istiyorum günün geçti beta 203 ama leke gördüm sonrasında pembe akıntı geliyo bilmiyorum 2 düşükten sonra galiba bu da 3.😢😢😢 rabbim herkese nasip etsin o güzel duyguyu bize de inşallah
Sevoeco25 Mom_25 içini ferah tut Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum dilerim Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin 😘