dumansule hamileliğimin son günlerindeyim.normal doğum istiyorum ama 2 haftadır enfeksiyon ve mantar sorunum var.krem ve sefklav diye suda çözünen bir ilaç kullanıyorum. hala geçmedi. normal doğuma engel olur mu? ya da sorun yaşat mıyım? 39+3 üm.
_aycaccelik dumansule benim de cuma günü suni sancıyla başlatacaklar pazartesi testlerim tahlillerim yapıldı idrar yolu enfeksiyonu vardı yine doktorum ilaç yazdı bi sorun olmaz düzenli kullan sen ilacını dedi yine de doktorunla görüş istersen mantar konusunda ne olur bebeğe enfeksiyon bulaşır mı bilemedim
heyymomm dumansule bana fitil vermişlerdi iki tane üç gün arayla kullandım ve kızılcık marmelatını sulandırıp kızılcık şerbeti yapıp içtim bir hafta sonra tahlilim pırıl pırıldı geçmişti 36. haftada yani. ama üç defa alttan muayene oldum ve o yine tetikledi şimdi 38 im daha az akıntım ama yine de var sonuçta doktorum yine verdi o fitili hemen geçiriyor aşırı yüksek değilse enfeksiyonunuz
dumansule _aycaccelik sancılarım var bira eğer sıklaşmazsa yatın kontrol var gidince soracağım inşallah.
_aycaccelik dumansule sıklaşırsa hatta doğum başlarsa da söyle mantar enfeksiyonu bebeğe bulaşır mı diye eğer ihtimal varsa sezaryene dönerler
dumansule _aycaccelik yarın kontrolüm var sancılarım azaldı soracağım.umarım sorun olmaz da normal doğururum.
heyymomm heyymomm aaaa yeni gördüm doğurma ihtimaliniz varmış inşallah problem olmaz sağlıkla kavuşursunuz 🥰