Nazliasel Kızlar doktor söktürücü olarak progeston 100mg yazmış. Gebelere verildiğini de duydum içeriğini tam bilen yardımcı olabilir mi adetim gecikti kullanmali miyim acaba
Hfze35 Nazliasel merhabalar ben 200luk kullanıyorum hamileyim 1bucuk aylık ben 2kere düşük yaptım diye verdi size neden yazdı yan etkileri oluyor benimki vajinadan ama ben ağızdan alıyorum
BirMuallime Nazliasel benim de düşük riskim var sabah akşam 200lük vajinal alıyorum. Hamilelerde düşüğü ve erken doğumu önlemek için kullanılıyor diye biliyorum
Hfze35 Nazliasel anladım negatifse doktora gene sorun icmenize gerek yok ama doktor daha iyi bilir genel de hamilelikte düşük olmasın diye veriyorlar
Nazliasel Hfze35 iyidee bunu kullan 10 güne adet olursun dedi söktürücü niyetine neden bunu yazsın gerçekten anlamadım bende söktürücü sanıyorum araştırayım dedim böyle bişey çıktı ilginç
Hfze35 Nazliasel aynen dusuklerde veriyorlar hatta 100luk ağızdan 200luk genelde vajinadan alınıyor ilk aylarda daha çok kullanıyorsun siz gene doktora sorun ama icmezsen daha iyi olur yan etki yapabilir
Hfze35 Nazliasel yani inaninki o konuda bir fikrim yok bende şaşırdım ama doktora bir daha gittiğinizde ya numarası varsa arayın sorun genelde hamileler için diye biliyorum inanin
Hfze35 Nazliasel vallahi uyku hali sersemlik halsizlik baş ağrısı falan yapıyor olsun sorun sıkıntı değil 🙂