mommysweet Sevgili anneler sizce hangisi daha iyi kullanan yada alan memnun olanlar yardımcı olabilir mi
Mores mommysweet bende arayıştayım kraft time ve lima modelini inceledim Mağazada. güzeldi çift yönlü ve hafif oluşunu sevdim indirime denk gelirsem alıcam diğer markayı bilmiyorum.
Ysd00 mommysweet energy🥰 ben de ikisi arasında kalmıştım e bebekte time ve lima önerdiler babymall’da ise energy önerdiler lima eski modeliymiş bir de özellikleri açısından yetersizmiş energy ise time modelinin bir üst modeliymiş :)
Ysd00 mommysweet evet energy aldım :) ben babymalldan 2700′e aldım :) normalde indirimli hali 2900 falandı mağazadaki personelde indirim yaptı 2700 oldu :)
asyakus Ysd00 merhaba bende babymallden kraft energy aldım ama puseti takınca elimle salladığım zaman aşağı yukarı hareket ediyor tam da oturdu klik sesini duyduk ama bu şekilde oynaması normal mi
mommysweet Ysd00 energy de puseti tutma yeri arkadayken kitleniyor ama yukardayken açık omuyor bu kafamı karıştırdı ya
Ysd00 mommysweet bence o sorun değil kafan karışmasın pek bi zorluk yaşayacağımızı sanmıyorum o konuda :)
asyakus merhaba bende babymallden kraft energy travel bebek arabası aldım ama pusetini takınca elimle salladığım zaman aşağı yukarı hareket ediyor bu normal mi sizinkindede oldumu
mommysweet asyakus canım onun tutma yeri arkadayken kendini sabitliyor üstteyken sallanıyor bende ondan bahsetmiştim
Kimkibu asyakus bende aldım aynı üründen ama benim öyle olmuyor.. pısetin aparatlarını ters takmıs olabilirmisiniz o zamanda klik sesi geliyor ama ters oturuyor o zaman saglam olmuyor ben yanlıslıkla taktım cınku😂 ordan biliyorum
Ysd00 asyakus ben de de tam oturmuştu galiba ilk aldığım zaman arabasına takmıştım denemek için sonra kaldırdım puseti çıkardım tek:) bu akşam bi deneyim tekrardan bakalım oynuyor mu :)
asyakus Kimkibu kontrol ettik ters takmadik aradım saticiyi adaptorlerin bağlanma yerlerini biraz geniş yapıyoruz takip çıkarmak kolay olsun diye bu modellerde böyle oluyor bebek bindiği zaman iyice oturuyor yerine dedi ama şimdi sizde böyle deyince anlayamadım
Kimkibu asyakus bende bakayım bu aksam eşim gelince tekrar yazarım bende 🙄 sallanmıyor diye hatırlıyorum ama kontrıl eder yazarım tekrar
asyakus Ysd00 çok teşekkür ederim tam oturuyor yukarı doğru puseti çekince falan çıkmıyor normal halindeyken yada sürerken sallanma yok ama dediğim gibi elinizle dokunursan aşağı yukarı hareket ediyor