Mucize_annesi Betuldoksan ne olucak bu hamişlerin aşerme durumu🤭🤭 daha bir hafta önce canım şeftali çekti eşime söyledim bütün manavları dolaştı ama yoktu annemin yanına geldim bugün erkek kardeşim bulmuş arkadaşı manavcilik yapıyor ama şeftali geçen yazdan buzluğa konulmuş kardeşimde almış getirmiş bana ama şeftali gibi değil yani böyle sulu sulu olucak ısırdıkça suyu akicak öyle bir şeftali çekti canım ama yok malessef😒😒😒
Betuldoksan Mucize_annesi kız ağzımı sulandirdin 🤣🤣 artık mevsimlerini beklemekten başka çaremiz kalmadı mevsiminde taze taze yemek en guzeli
Mucize_annesi Betuldoksan canın çekmesin yavrum ya benimde ağzım bir haftadan beri sulanıyor düşündükçe aynen mevsimini bekleyeceğiz artık napalim artık 🤷🏻♀️
Betuldoksan Mucize_annesi yok çekmedi merak etme şeftali bir kez geldi aklım ama hemen de çıktı aklımdan ama erik çıkmıyor işte yaaa🤣
Betuldoksan Eda_okur262627 hâlâ öyle ama 37 tl si 3 tane erik geliyor para boşa gidecek 3 erikle benim kizim bile doymaz 🤣
Betuldoksan gozde_arel aynen yaa şimdi baktım ama gelirse curukmu ne belli değil o yüzden mevsimini bekleyecem 😊
Mucize_annesi Betuldoksan herkesin aklında birşey var malesef ama o şeftaliyi yemeden rahat edemeyeceğim onu biliyorum😂
Eda_okur262627 Betuldoksan bende öyle düşündüm almadım 3 erik hayatta yetmez 🤣🤣avcunuzu koklayıp göğsünüze sürün
dmrlesra Betuldoksan Benim karpuz istemişti eşim buldu 150 TL para verdi😒Sonra şeftali aşerdim buldu bir manavda ama mevsim olmadığı için uçuk fiyat istiyorlar dedim kalsın.Şeftalili yoğurt yedim😬
Gigy Betuldoksan Kasımda canım istedi yeşil erik, eşim buldu yedim ama aşermeseydim daha iyiydi dondurucu olduğu için tat tuz pek yoktu 😄😄😄başka da bir şey asermedim öyle ,kumpir ve kısırı çok severek yiyorum 😍😍😍
Betuldoksan Gigy en iyisi bende ilk hamileliğinde hiç böyle esermedim ama şuan ikinci hamileliğim ne görsem yemek istiyorum 🤣
Gigy Betuldoksan bir daha gelmiyor bu günler yiyin gitsin ,şekere dikkst ettiğiniz sürece ,güzel anlar 🙈😍😍🥳
EsmamM18 Sevincuras ya nerden hatırlattın tam unuttum diyorum yine aklıma geliyor. Yaz ayınca hamile kalcaksın aslın da offff 😂