Betuldoksan Arkadaşlar canınızın çektiği ama bu mevsimde olmayan şeyler neler 🤭şahsen benim canım yeşil erik can eriği acaip canım çekiyor ama bu mevsimde yok biyerde görsem direk alacam ama yok yaa 😋😋 peki ya sizin neler çekiyor canınız..
Busbus58 Betuldoksan benmde yeşil etik çekmişti normaldede çok severim çünkü ama Malesef yeşil elme yedim onu düşünerek geçti 😄
Betuldoksan Busbus58 🤣güzel taktik ama yok ya aklımdan çıkmıyor bende çok severim normalde ama busefer sevmekten öte bisey yaşıyorum vallaha 🤣
Betuldoksan Duruaslan 🤣 senin geçmiş gitmiş aklımdan benim kaç aydır gitmiyor aklımdan yesem ancak rahat edecem
Betuldoksan Pnrss06 baktım şimdi 3 tane erik 37 tele daha fazla alsam 100 tl üstü ama araştıracam bakalım
Seymacablog Ben öyle kavun aşerdim, eşim buldu. Şimdide her gece farklı bir şey vuruyor aklıma roka, pekmez kaymak, süs biber tursusu böyle garip isteklerim geliyor geceleri, çok gülüyorum.
Betuldoksan Seymacablog olsun bebiş yesin sağlıcakla gelsin inşallah hamilelik işte insana neler çektiriyor canim🤣
dorugunannesi34 Betuldoksan bende erik ve Çağla deli gibi istiyorum ama Mayıs’ta cikicak dayanıcam 😂😂😂😂
Betuldoksan mercimeginanne baktım şimdi ama 3 tanesi 37 tl daha fazla alsam 6 tane 67 çok pahalı ve dışımın kovuğuna yetmez paraya yazık vallaha bakalım nerden bulurum başka 🤣