magnolia_ Esrayaban34 cnm ben erkek gördğm erkek oldu üstelik iki kez gördüm üst üste benim rüyam çıkmıştı bakalım seninki çıkcakmı ☺️
Rojda24 yldz_10 bizim kız kendini 21. Haftada gösterdi o da detaylı usg de öğrendik sonrası da değişmedi şimdilik 37 haftalık hamileyim ama Allah’ın işi ne olur bilemem şimdilik kız 🥰
yldz_10 Rojda24 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuanlık benim de bir oğlum olacak değişir mi bilmem Allah’ın takdiri sağlıklı olsun yeter canım 🥰
asenatrk Esrayaban34 ben hamile kalmadan önce de hamile kaldıktan sonrada hep erkek görüyodum ama içimden bi seste kız diyordu öylede oldu kızımız olucak 32+3 🤰🏻
Deniz-naz Esrayaban34 inşallah bende de aynı yanlışlık olur diye umut ediyorum bide sen detaylıya girmismiydin genelde orada netlik kazanıyor tabi önce sağlık Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin🤗
EbrKzlky Esrayaban34 erkek bebek emzirdiğimi görüyordum hep erkek oldu ama hiç emziremedim emmediği için😂 pompalı görmem lazımmış kendimi 😂😂
Esrayaban34 @EbrKzlky ay hic gülcegimm yoktu canım benim walla bende ikinciyi kucagımda emzirirken gördüm birde 1 yasında oglum vardı ama rabbim hayırlısını versin inşallah 🙊 😊
Esrayaban34 @Deniz-naz girdim canım erkege benziyor dediler ama tam bişi dememişti senin bir oglun var sanırım Allah gönlünüze göre versin inşallah
Deniz-naz Esrayaban34 2 oğlum var 13 ve 10 yaşlarında 😅😅 geç oldu biraz ama cesaretimi topladım ve tekrar hamile kaldım kız olmasını çok istiyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin
Esrayaban34 @asenatrk rabbim saglıklı sıhhatli dogmasını hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah canım
Esrayaban34 @Gulsah91 rabbim ne verirse güzel verir hayırlı evlat olsun inşallah canım tam tersi cıkıyor demekki