Nur_93 Kızlar kendime rahat pamuklu tayt geniş rahat bişeyler almak istiyorum gebe mağazalarının hepsi kapanmış, yarın bide oysho ya bakıcam sizin bildiğiniz kaliteli ürünler satan markalar nedir 🙏
EymenAli21 Nur_93 banada lazım banadaaaaa ama bulamıyorum internetten alım dedim almaz olaydım bide kaliteli dedi giyemiyorum boşuna aldım 😩😩😩
Nur_93 Busbus58 bugün gittim ama taytlara çok ince geldi sanki bana ama ne kadar da az yerlerde satışları oluyor şaşırtıcı valla 🤷🏻♀️
EymenAli21 Bsmlh bu sayfayı biliyorum görmüştüm esnekmi nasıl rahatmi bende kadinfit sayfasından almıştım ama hiç begenmedim
Bsmlh EymenAli21 evet çok esnek hatta bırkez aldım memnun kalıp bir daha aldım çok yardımcılar bu konuda beden onlara sorun mutlaka
_Mother_ EymenAli21 ben pantolon aldım canım 1 tane mavi kot 44 beden 1 tane de 42 beden siyah kot aldım memnunum yani rahatsız etmiyor beni ama kendi bedenimin üstünü aldım bire bir sıkacak şekilde almadım yıkanınca sorun da olmasın diye
Annecik_ Nur_93 aaaa gebe kapanmış mı yaaa iyidi ordan geçen hamilelğimde bir elbisr bir tayt aldım misler gibi giydim tüh h&m de de fena şeyler olmuyor en azından pantolon adına oraya da bakabilirsiniz
senaack Nur_93 hamile kıyafet adı altında satılanlardan almanı önermem normal kıyafetlerden al büyük beden birde lcw deki hamile pantolonu çok rahat ben sadece onu aldım zaten diğer şeylerim oluyor