Ozge5353 Uzun bir zaman yaşadık öğrendiğimiz günden beri her anımızı buradan takip ettikk artık bizimde mezun olmamıza günler kaldı :) perşembe günü 09.00da zorunlu sezeryan ile kavuşuyoruz küçük beyimle 💙 evet hanımlar sizlerde şafak ne durumda
Ozge5353 dd34_ sakin olmaya çalış benimde bir huyum heycanlanınca uyuyorum😂 son 2 ben suan biraz rahat davranıyorum ta ki hastanenin kapısından girene kadar 😂😂
dd34_ Ozge5353 şuan sakinim neden bilmiyorum anlamıyorum taki ogün gelene kadar sanırım ozaman heyecanlanıp panik yapıcam diye düşünüyorum 😂
Ozge5353 dd34_ ah ben düğünümde nişanımda da böyle gelin odasından cıkana kadar sakin cıkınca el ayak titremişti 😂😂 ama işte bazende uyuyorm günlerin gelmesi için herkes suan benden daha heycanlı😂😂
Ozge5353 Mrvalp9218 yaaa ne güzel ama böyle olduğunu bilmek şimdiden geçmişler olsun sağsağlim kavuşalım inşallah🤲🏻
nilsmother Ozge5353 bizimde son 26 🤩 ama bugun doktorum sezeryan olmamı önerdi geçmişte birkaç rahatsızlık geçirdiğim için🥺 riske atmak istemedi 3 hafta sonra sezeryan olucam nasipse. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌷
Ozge5353 nilsmother riske atma canım doktor burda ne derse o yönde gitmek en mantıklısı bence bana da beklesen denesen diyenler oldu ama ben bile bile neden riske atayım omzu cıkabilir kırılabilir vs
nilsmother Ozge5353 aynen canım bizde öyle düşündük eşimle riske girmeye gerek yok 3 yıl sonra nasip oldu zaten Allah aratmasın 🥺🤩❤️