Mercimekveannesiii 6+1 olduk 1 haftadır diş etlerimde iltihaplanma oldu tuzlu garlara yapıp sık sık fırçalıyorum. Diş eti hassaslaşan,iltihaplanan var mı :( doktor kontrolünde antibiyotik kullanıyormusunuz)
3851 Mercimekveannesiii bnmde ayni durum suan damaklarim cok agrio bogazima kadar indi agrisi doktoruma sorucam kontrolde 25+5 haftalik hamileym bu arada
tubiii0106 Mercimekveannesiii evet bnm de apse oldu kendi doktorumun izniyle disciye gttim disçi antibiyotik verdi
Duruaslan Mercimekveannesiii benim çocukluğumdan beri var canım geçmiyor bi türlü fırçalıyorum kanıyor sızlıyor 🤦♀️
Mercimekveannesiii Minesimsek12 yok asla sormadan yapmam öyle bişey zaten kendim dayanıyorum ağrısına
Mercimekveannesiii 3851 iltihaplanmamı sizde de 🥺 bende erken başlamış ozaman🥺 haftasonu doktora soracağım kendim dayanıyorum ama bebeğe zararı korkutuyor🥺
3851 Mercimekveannesiii valla 2 gundur hem ishal hem dis eti iltihabi hem bogaz agrisi napicam bilmiyorum
Mercimekveannesiii tubiii0106 kaç haftalıksınız ilk aylar ilaç kullanılıyor mu. Bebek için antibiyotik kullanımı sorun olmuyor ozaman
Bilge44 Diş asla ihmale gelmez. Mutlaka doktorun tavsiyesi ile bir ilaca başlanmalı💊 yanlış ilaç nasıl zararlıysa tedavisiz beklemek de organlara zararlı 👍🏻
Mercimekveannesiii Bilge44 evet haklısınız 1 hafta doğal yöntemler denedim ama haftasonu doktoruma danışacağım
tubiii0106 Mercimekveannesiii ben suan 31 yim ama rahatszligk yasadgmda 30dum zaten doktorlar hamilelikte kullanilabilecwk antibiyotik veriolar.. hamilelikte iltihap cok daha tehlikeli ilacdan
bircivcivannesi Mercimekveannesiii ben erken müdahale ettim diş ipi kullanınca ciddi bı kanadı sanırım sorunun çoğunu o şekilde attı sonra sirkeli suyla ağzımı çalkaladim geçti
Mercimekveannesiii bircivcivannesi dokunmak bile aşırı acıtıyor canımı diş ipi imkansız gibi şu durumda 🥺 sirkeyi denedim ve acayip yaktı gözümden yaşlar geldi😭