sntn Merhaba anneler ben hastane çantası hazırlayacağım ama hastanede bebeği silip mi getiriyorlar yoksa temizlemeden mi getiriyorlar sizden havlu istiyorlar mı birde anneyi duş almasına izin veriyorlar mı ona göre havlu koyacağım da
Dyg61 sntn bebeği silip getiriyorlar havlu istemiyorlar ama kendiniz için koyun havlu bazı hastaneler duş aldırıyor bazıları aldırmıyor
Zynpozdmr Dyg61 canım sanırım sehir hastanesinde dogum yaptın benimde en merak ettiğim odalarda wc var mi çünkü bir önceki dogumum etlikte idi wc için bebegi odada bırakıp çıkmak zorunda kalmıştım 😳
Dyg61 Zynpozdmr yok canım şehir hastanesinde yapmadım doğumu ama bildiğim kadarıyla artık odalarda da WC var
Serife-06 Zynpozdmr Ankara şehir hastanesi dogumhanede wc ve duş yeri var istediğinde duşta alabiliyorsun ben sancı esnasında ağrılarımi rahatlatmak için duşa girdim plates topu var yani siz istediğinizde yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorlar zaten doğumhane tek kişilik yeterli açılan aolunca direk yatağını doğum şekline alıyorlar ve doğum basliyor
sumeyye8aslan Dyg61 normalde şehir hastanesinde ev banyo var ben geçen sene 1 Gün kalmıştım vardı ikiside tertemizdi yani
Aysoo Zynpozdmr sezaryen alıyorlar bildiğim kadarıyla ama normalde almıyorlar insallah ona da almaya baslarlarsa iyi olacak
Zynpozdmr Serife-06 peki kendi isteğiniz ile mi girdiniz yani yoksa kendilerimi yönlendirdi cok sevindim ya çünkü benim ilk dogumum suda dogum olmuştu su gercekten cok rahatlatiyor ve plates topu olmasına da cok sevindim umarım kolay bir dogum olur 🤲🏻